Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Bijbaan chauffeur bestelwagen

Apeldoorn
Gelderland
Transport
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Onze klant heeft meerdere locaties in Nederland. Voor de locatie Apeldoorn zoeken wij een chauffeur bestelwagen.

Jij gaat automaterialen leveren die volgens een vaste route bij verschillende verkooplocaties worden bezorgd. De verschillende verkooplocaties worden vanuit vijf depots in Nederland bevoorraad. De bevoorrading gebeurt door de weeks drie keer per dag, variërend van 04:15 tot 16:30 uur en op zaterdag van 04:15 tot 09:00 / 09:30. Het depot in Apeldoorn heeft 13 verschillende routes, per route zijn er tussen de 3 en 4 afleveradressen. Voor nu zoeken we voornamelijk medewerkers die beginnen om 04.15 tot 8.30 en soms tot 9.45 uur.

Je dag begint in het depot, de meeste artikelen zijn al in stapelbare kratten verpakt. Je helpt mee om de laatste artikelen nog te verzamelen en in te pakken. Daarna is het tijd om de bestelbus te laden. Je hebt te horen gekregen welke route je rijd en welke bestelbus erbij hoort. Je laadt de bestelbus zelf via de laadklep. De klanten die als laatste worden bevoorraad, worden als eerste ingepakt. Zo kan je bij de verkooplocaties snel de goederen afleveren. De route wordt gereden via een tijdschema, aan dit schema moet worden gehouden omdat de bestelbus drie keer per dag de route moet rijden. Omgaan met tijdsdruk is daarom belangrijk. De opdrachtgever rijdt met verlengde Mercedes Sprinter bussen. Ervaring in het rijden met een grote bus is absoluut een Pré. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn.
Dit betreft een bijbaan waarbij je ongeveer tussen de 3 en 12 uur per week werkt (afhankelijk van jouw beschikbaarheid).

Wat we je bieden

  • Een leuke werksfeer en fijne collega's die altijd klaar staan om je te helpen;
  • Fysiek belastbaar werk; werkzaamheden zijn niet als zwaar aan te merken
  • De bestelwagen dient zelf geladen te worden d.m.v. stapelbare boxen voorzien van zwenkwielen;
  • Startsalaris bruto € 13,52 per uur (voor 21 jaar en ouder);
  • Reiskostenregeling;

Wat we van je vragen

  • Goede fysieke gezondheid;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met het rijden van een grote bestelbus;
  • Woonachtig in de directe omgeving van Apeldoorn;
  • Je hebt minimaal 1 jaar je B rijbewijs;

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Je komt te werken bij een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. de opdrachtgever is eigenaar van diverse merken, formules en ketens in dit competitieve en gespecialiseerde vakgebied.

Locatie

Apeldoorn

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.