Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

CE chauffeur Horecadistributie

Deventer
Gelderland
Transport
Rijbewijs CE

Wat ga je doen?

Wat ga je doen? Als vrachtwagen chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van onder andere kantines, pretparken, verzorgingstehuis, kazernes en restaurants., Jij vervoert allerlei verschillende soorten vries-, vergoed en kruidenierswaren vanuit de locatie Deventer.

Je laadt de rolcontainers zelf in de auto samen met jouw bijrijder (indien dat nodig is). De dag start gemiddeld tussen 05.00 uur en 06.00 uur en je bent veel al voor het avondeten weer thuis. Deze goederen worden met steekwagens of op rolkarren vervoerd. De producten lever je namelijk af tot in de kelder of koelcel van de klant. Dit betekent dat je ook fysiek bezig bent. Per dag lever je gemiddeld aan 10 tot 15 klanten. Ook wordt er een paar keer per maand op zaterdag gewerkt.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een salaris conform de TLN CAO in schaal D (€15,08 - €18,35) ;
  • Pensioenregeling
  • Overuren toeslag
  • Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient.

Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Daarnaast kun je ook nog sparen voor werkkleding, punten voor je code 95 en kun je korting aanvragen voor je zorg- en schadeverzekering.

Wat we van je vragen

  • Je bent in het bezit van het CE rijbewijs met geldig code 95.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling.
  • Ervaring met distributiewerk is een pré.

Hier ga jij aan de slag:

De opdrachtgever is een écht familiebedrijf. Dat zit ‘m in de sfeer, de mensgerichte cultuur en de platte organisatiestructuur. Iedere medewerker draagt vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het eindresultaat voor de klant. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken.

Met 485 moderne trekkende eenheden, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden gaan dagelijks velen chauffeurs de weg op. Ga jij aan de slag als chauffeur dan word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega. Zodra jij er klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag.

Wil jij werken bij een opdrachtgever, die net als Synergie Uitzendbureau, oog heeft voor jou als mens? Reageer dan nu en bespreek jouw mogelijkheden met de Synergie jobcoach!

Locatie

Deventer

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.