Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Chauffeur Pluimvee internationaal

Goor
Gelderland
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste chauffeur, in bezit van je CE rijbewijs en woonachtig in omgeving Goor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wees er als de kippen bij! In deze functie ga je aan het werk in Pluimvee-transport, een verantwoordelijke, klantgerichte baan om trots op te zijn!

Je stapt in Goor op jouw vrachtwagen welke gevuld is met lege containers. Je gaat vervolgens pluimvee ophalen bij boerenbedrijven in Nederland en Duitsland voor vervoer naar de slachterij. Je wordt ondersteund door een vangploeg en ziet ondertussen toe dat alles conform dierenwelzijn regels gebeurd.

Aangekomen bij de slachterij rijd jij jouw auto naar binnen en wordt jouw lading levend pluimvee met een heftruck gelost. Bij levend pluimvee is het belangrijk dat zij zo min mogelijk stress ondervinden. De kwaliteit van het vlees kan hierdoor beïnvloed worden.

De werk- en rijomstandigheden bij de boerenbedrijven zijn niet altijd even makkelijk en vooral niet in de nacht, dus enig inzicht, ervaring en een hoge mate van flexibiliteit is zeker van belang.

Dit krijg je ervoor terug!

• Een maandsalaris tussen de € 2.622 en € 3.191 bruto per maand op basis van 40 uur per week (TLN CAO)

• Baanzekerheid: een contract met urengarantie

• 25 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen per jaar

• Pensioenregeling

• Overuren toeslag 130%

• Zaterdagen toeslag 150%

• Zon- en feestdagen toeslag (indien van toepassing) van 200%

Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Daarnaast kun je ook nog sparen voor werkkleding, punten voor je code 95 en kun je korting aanvragen voor je zorg- en schadeverzekering.

Dit ben jij!

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderskaart
  • Je hebt je Code 95 (kun je ook via ons behalen)
  • Bij voorkeur in bezit van een certificaat Levend Pluimvee

Wanneer je niet in het bezit bent van een certificaat Levend Pluimvee kunnen wij daar verandering in brengen! Samen met de opdrachtgever helpen wij jou middels interne coaching.

Eerlijk toegegeven; je hoeft in eerste instantie niet aan alle eisen te voldoen. Samen gaan wij ervoor zorgen dat het gewenste niveau behaald wordt. Wél willen wij dat je enorm gemotiveerd bent, om deze baan aan te gaan

Hier ga jij aan de slag:

Onze opdrachtgever hoort bij de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een forse groei door. Toch heerst er nog echt een familiegevoel, met 23 vestigingen en 1100 medewerkers, iedereen hoort erbij! Binnen hun grote, professionele organisatie werken ze met kleine, persoonlijke teams.

Locatie

Goor

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.