Inloggen

Inloggen

10 Oct. 2023

Logistiek medewerker + Heftruck fruit pakstation

Geldermalsen
Gelderland
Noord-Brabant
Utrecht
Transport

Wat ga je doen?

Binnen het pakstation wordt het fruit gesorteerd op kwaliteit en maat. Vervolgens worden de producten in verschillende verpakkingen ingepakt voor onze klanten, veelal supermarkten. Jij bent een onmisbare schakel voor ons in dit proces. Je werkt zoveel mogelijk op de heftruck maar je bent daarnaast allround inzetbaar in het magazijn.

Hoe ziet je dag eruit? Gewapend met een heftruck en een scanner start jij jouw dag. Je neemt het aangevoerde fruit in ontvangst, lost het op de juiste locatie en controleert de aantallen. Tussendoor kun je een telefoontje krijgen of je het fruit, dat gereed staat bij het pakstation, wilt ophalen en gereed wil maken voor verzending. Ook hier zorg jij dat het fruit en de extra handelingen goed geregistreerd worden in het systeem met behulp van scanning. Je bent nog niet klaar met dit karwei of je ziet de nieuwe orders langzaam binnen stromen.

De eerste 2 maanden krijg je een buddy toegewezen, die je helemaal wegwijs maakt in de organisatie en met de werkzaamheden.

De werktijden vinden plaats in verschoven diensten: tussen 6.00 en 19.00 uur.

Voor zaterdagen werk je volgens het zaterdagrooster. Dat wil zeggen dat, als je vroege dienst heb je altijd werkt op zaterdag. 6 dagen achter elkaar. Om dit te compenseren krijg je hiervoor doordeweeks een zelf gekozen dag vrij!

Dit krijg je ervoor terug!

  • Contract voor 7 maanden
  • Salaris tussen de €12,78 en €15,08 op basis van leeftijd en ervaring
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
  • Bij werken vóór 6.00 uur (+40%) en na 19.00 uur (+25%) ontvang je onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris
  • Mocht je een keer op zondag werken? je krijgt dan een toeslag van +100%

Dit ben jij!

​​​​​​Jij bent een kei in het manoeuvreren van een heftruck en rijdt veilig door het magazijn. Je bent gedreven om de voorraad veilig aan te vullen bij de werkstations. Maar om nou de hele dag op die stoel te zitten? Nee dank je! Jij vindt het ook prettig om andere taken in het magazijn uit te voeren samen met jouw team.

Hier ga jij aan de slag:

Een dynamische organisatie aangezien de opdrachtgever met zowel de aanbodkant als de vraagkant te maken heeft. Door hier een juiste balans in te vinden is de opdrachtgever in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote speler op de Europese markt. Zo houden er elke dag ongeveer 300 medewerkers zich bezig met het fantastische product fruit. Daarnaast worden afhankelijk van het seizoen diverse uitzendkrachten ingezet.

Locatie

Geldermalsen

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.