Inloggen

Inloggen

16 Jun. 2023

Koerier B-rijbewijs

Weesp
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Transport
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Vanuit de locatie in Weesp rijden er dagelijks bestelwagens door provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland om de klanten te voorzien van hun automaterialen, zodat bestuurders uiteindelijk weer veilig op pad kunnen. Hoe leuk is het om onderdeel te zijn van dit proces?

Je dag begint in het depot, de meeste artikelen zijn al in stapelbare kratten verpakt. Je helpt mee om de laatste artikelen nog te verzamelen en in te pakken. Daarna is het tijd om de bestelbus te laden. Je hebt te horen gekregen welke route je rijdt en welke bestelbus erbij hoort. Je laadt de bestelbus zelf via de laadklep. De klanten die als laatste worden bevoorraad, worden als eerste ingepakt. Zo kan je bij de verkooplocaties snel de goederen afleveren. De route wordt gereden via een tijdschema, aan dit schema moet zoveel mogelijk worden gehouden, omdat de bestelbus drie keer per dag de route moet rijden. Omgaan met tijdsdruk is daarom belangrijk.

De opdrachtgever rijdt met verlengde Mercedes Sprinter bussen. Ervaring in het rijden met een grote bus is absoluut een pré.

Er wordt gewerkt van maandag t/m zaterdag met per dag drie vertrekkende ritten: 04:30 uur, 09:45 uur en 12:45 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Wat we je bieden

  • €13,52 bruto per uur;
  • Toeslagen voor werken tussen 22:00-06:00 uur of op zaterdagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Flexibele baan waarbij je zelf aangeeft wanneer je wel/niet kunt komen werken;
  • Leuke, collegiale werksfeer;

Wat we van je vragen

  • Jij bent minimaal zes maanden in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Jij bent fysiek in staat om zelfstandig de werkzaamheden te verrichten;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Via Synergie kom je te werken bij een opdrachtgever die actief is in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. De organisatie heeft een logistieke structuur die erop gericht is om automaterialen zo snel en efficiënt mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor 5 depots. Vanuit deze depots worden de verkooppunten en grossiers voorzien van aanvullingen en klant specifieke bestellingen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in relatief kleine teams waarin nauwelijks verloop is van arbeidskrachten. Binnen de depots heerst er een collegiale en behulpzame sfeer. Wij hechten er een bijzonder belang aan dat jij je thuis voelt in de organisatie en dat je met plezier naar je werk toe gaat.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Vul hieronder je gegevens in, stuur een bericht naar amsterdam@synergiejobs.nl, of bel tijdens kantooruren naar Synergie 020-787 01 70.

Locatie

Weesp
Cimberleh Valkhof

Job Coach

Cimberleh Valkhof
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.