Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Logistiek medewerker afval

Zwolle
Overijssel
Logistiek en Supply chain

Voor onze opdrachtgever in Zwolle rij je met een treintje door de fabriek om al het afval te verzamelen. De opdrachtgever kent drie afvalstromen, papier, plastic en restafval. Je rijdt met een elektrische palletruck rondjes door de fabriek. Achter je truck zitten maximaal 5 containers. Elke keer rij je een ander rondje waardoor je uiteindelijk de hele fabriek hebt gehad. Omdat de truck vrij lang is, is het belangrijk dat je goed overzicht kan houden en kan inschatten hoe je bochten moet nemen. Je komt te werken in een twee ploegen dienst, de ochtenddienst van 05.30 - 14.15 uur en de middagdienst van 14.45 - 22.30 uur.

Dit krijg je ervoor terug!

We bieden je een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ontvang je een goed uurloon, en ontvang je een toeslag van 108.75% over elk gewerkte uur. Ook kent de opdrachtgever een reiskostenvergoeding vanaf 10km. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vaste baan bij de opdrachtgever zelf.

Dit ben jij!

  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent bereid om fulltime in de twee ploegen te werken;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld

Locatie

Zwolle

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.