Inloggen

Inloggen

9 Jan. 2024

Depot medewerker

Helmond
Noord-Brabant
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Voor de klanten van het bedrijf is het belangrijk dat zij op tijd de juiste automaterialen geleverd krijgen.

Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Reageer dan nu op deze functie depotmedewerker (magazijnmedewerker) in Helmond!

Jij zorgt als magazijnmedewerker ervoor dat de in en uitgaande goederenstromen afgehandeld worden. Je gaat orders picken en retouren verwerken. Verder ga je ook de bestelwagens inladen.

De werktijden zijn in overleg.

Wat we je bieden

  • Een leuke en baan met veel gezellige collega's;
  • Afwisselende baan.
  • Baan voor langere tijd
  • Bruto uurloon €13,52

Wat we van je vragen

Als magazijnmedewerker ben jij een echte aanpakker. Jij bent fysiek in orde en stressbestendig. Verder heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een vergelijkbare werkervaring. Ook woon jij binnen een straal van 20 km vanaf Helmond.

Hier ga jij aan de slag:

Het bedrijf is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en –accessoires. Het bedrijf is eigenaar van verschillende grossiersketens.

De organisatie heeft een logistieke structuur die ingericht is op automaterialen zo snel mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor 5 depots. Vanuit de depots worden de verkooppunten en grossiers voorzien van aanvullingen klantspecifieke bestellingen.

Locatie

Helmond

Job Coach

Elodie Verbaal
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.