Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Operator dagdienst

Barneveld
Gelderland
Productie
Techniek

Heb jij interesse in techniek? Ontwikkel je zelf als operator binnen onze productieafdeling. Je gaat werken in een dagdienst waarbij je wel een extra toeslag krijgt van 6,5% voor het werken in de vroege ochtend.

Je gaat werken bij een internationale producent van o.a. deurpanelen en deuraandrijvingen. Voor de locatie in Barneveld zijn wij op zoek naar versterkingen.

Als operator heb jij een belangrijke invloed op de processen die plaatsvinden. Jij zorgt voor de juiste bediening van de staal- en coatmachines. Je baan is divers want je zorgt daarnaast er ook voor dat er tussentijds controles worden uitgevoerd van de eindfabricaten. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het verrichten van kwaliteitscontroles van de veren van onze deuren.

Wij willen jou graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Wij helpen jou hierbij door middel van uitdagende werkzaamheden en in een veilige en prettige werkplek.

Binnen deze afdelingen werken we in een vroege dagdienst van maandag tot en met vrijdag van 05:00 tot 14:00.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Baan voor lange tijd, uitzicht op een vast contract
  • Salaris van € 13,50 bruto per uur
  • Toeslag van € 0,88 cent per uur omdat je vroeg begint
  • Goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding (maximaal 300 netto per maand)
  • Informele werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden

Dit ben jij!

Onze nieuwe collega heeft interesse in techniek en wil nieuwe dingen leren. Woorden als Hydrauliek, pneumatiek en elektro klinken jou niet onbekend in de oren. Je beheerst tot slot de Nederlandse taal en vind het leuk om diverse werkzaamheden te verrichten.

Hier ga jij aan de slag:

Je gaat werken bij een internationaal bedrijf dat in 1980 al werd opgericht. In Nederland hebben wij twee locaties: in Barneveld en Heerhugowaard. Wij zijn een gespecialiseerde leverancier van beslagonderdelen, deuraandrijvingen, deurpanelen en beslagsystemen voor overheaddeuren.

Locatie

Barneveld

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.