Inloggen

Inloggen

8 Sep. 2022

Magazijnmedewerker

Ede
Gelderland
Transport

Ben je opzoek naar een leuke fulltime baan als magazijnmedewerker? Dan zoeken wij jou!

Als magazijnmedewerker ben je werkzaam in een groot magazijn van auto-onderdelen. Deze onderdelen worden geleverd aan de verschillende depots in heel Nederland en België. De depots verdelen de artikelen weer over totaal 121 verschillende verkooppunten. Het orderpicken gebeurt vanuit het distributiecentrum in Ede.

Je verzamelt orders via een zogenaamd voice picking systeem, dit betekent dat je de orders verzameld door middel van gesproken opdrachten. De koptelefoon die je op je hoofd hebt vertelt je in welk gangpad en welke stelling het desbetreffende product ligt, jij bevestigd vervolgens de opdracht in het Engels. Om die reden is het belangrijk dat je de Engelse taal kan verstaan en spreken.

Werktijden: De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Je komt te werken in de twee ploegendienst, dit betekent dat je de ene week werkt van 05.00 tot 14.00 uur en de andere week van 14.00 uur tot 23.00 uur. Je ontvangt een ploegentoeslag en een uren toeslag als je voor 06.00 of na 18.00 uur werkt. De werktijden worden in overleg met de teamleiders bepaald.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een bruto uurloon van €10.78 bruto per uur (vanaf 21 jaar en ouder);
  • Leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Werken bij een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires;
  • En niet onbelangrijk: je wordt onderdeel van een hecht, nuchter, divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor!

Dit ben jij!

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
  • Je spreekt goed Engels en Nederlands;
  • Bereid om in de ploegendienst te werken;
  • Woonachtig in de omgeving van Ede;

Hier ga jij aan de slag:

Als consumenten iets online bestellen, verwachten ze dat het product de volgende dag wordt bezorgd. Deze opdrachtgever kan dat sneller! Met een goed geoliede distributieproces leveren ze hun klanten meerdere keren per dag onderdelen om auto's die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen. Je doet dit samen met meer dan 2.200 collega's.

Locatie

Ede

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.