Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2023

Leerling Chauffeur - start als bijrijder

Lieshout
Noord-Brabant
Limburg
Transport
Rijbewijs B

Na een lange mooie zomer volgt een najaar waarbij we nog graag samen met elkaar buiten gaan eten en een biertje gaan drinken. Dit kan niet zonder jouw hulp! Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haps. Voor de locatie in Lieshout wordt je opgeleid tot vrachtwagenchauffeur voor een lang dienstverband.

Als allereerste heb jij op locatie in Lieshout een goed gesprek met de opdrachtgever. Ben je enthousiast? Dan mag je direct een dagje mee als bijrijder zodat je direct het werk goed kan zien. Hierna word je aangemeld voor een rijopleiding bij een rijschool bij jou in de regio. Je gaat hier vervolgens langs voor een rijtest zodat je weet waar je ongeveer aan toe bent.

De eerste weken ga je zowel in de klas zitten om de theorie te volgen. Daarnaast werk je regelmatig als bijrijder. Ook al ga je naar school, je krijgt iedere week fulltime betaald. Als bijrijder krijg je de kneepjes van het vak geleerd van een ervaren chauffeur.

Als bijrijder begin je vaak al vroeg, om 05:00 drink jij je eerste bak koffie op de zaak waarna je zonder files al onderweg bent naar je eerste klant. Jij werkt samen met een vaste chauffeur. Samen zijn jullie graag geziene gasten bij onze klanten, waar het vaak gezellig is! Tijd voor een goed gesprek of een kop koffie is zeker niet ongewoon. Je komt overal als geroepen, hoeft nergens onnodig te wachten en je bent altijd voor het avondeten weer thuis.

Gedurende de dag ga je langs bij ongeveer 10 tot 14 ondernemers in diverse steden. Vind jij afwisseling in je dagelijkse werk belangrijk? Dan is dit echt een baan voor jou! Wij werken van maandag tot en met vrijdag. Heel af en toe op zaterdag in het hoogseizoen.

Nadat je bent geslaagd voor je theorie examens ga je beginnen met je rijlessen. Heb je talent als chauffeur? Dan kan het zomaar zo zijn dat jij binnen 3 maanden slaagt voor je C rijbewijs. Je schuift dan een stoel op en mag je zelf onder toeziend oog van je mentor chauffeur aan de slag als chauffeur. Samen zorgen we ervoor dat jij in de toekomst zelfstandig veilig onderweg kunt.

Dit krijg je ervoor terug!

Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Verder wordt het volgende geboden:

  • Vastigheid! teken direct een jaarcontract;
  • Volg een opleiding tot C chauffeur met een minimale eigen bijdrage;
  • Je start met een bruto uurloon van € 13,70 als bijrijder;
  • Zodra jij start als C chauffeur verdien je € 14,59 bruto per uur;
  • 25 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen per jaar;
  • Je bent iedere werkdag vóór het avondeten thuis;
  • Je hebt veel afwisselend klantencontact;
  • Pensioenregeling;
  • Overuren toeslag 130%.

Dit ben jij!

Jij bent sociaal en kent veel mensen in je stad of dorp. Mogelijk heb je voorheen al eens in de horeca gewerkt en kwam je destijds in contact met de chauffeur die bierfusten en frisdranken kwam leveren. Je hebt er altijd al over nagedacht om chauffeur te worden en bent op zoek naar een mooie kans. Je vind het prettig om veel in contact te zijn met mensen. Je vind het niet erg om vroeg te beginnen omdat je dan wel lekker op tijd thuis bent.

Hier ga jij aan de slag:

Onze opdrachtgever hoort bij de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een forse groei door. Toch heerst er nog echt een familiegevoel, met 23 vestigingen en 1100 medewerkers, iedereen hoort erbij! Binnen hun grote, professionele organisatie werken ze met kleine, persoonlijke teams.

Op de locatie in Lieshout vindt de in-, op- en uitslag van horeca gerelateerde producten plaats. Wij verzorgen hier de verplaatsing van bier, wijnen en andere producten naar onze klanten in de horeca.

Locatie

Lieshout

Job Coach

Christa Strijker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.