Inloggen

Inloggen

10 Oct. 2023

Chauffeur Afvalverzamelaar Bussum

Bussum
Noord-Holland
Transport
Rijbewijs B
Rijbewijs C
Rijbewijs CE

Samen met twee collega’s rijd jij in (omgeving) Bussum op de kraakperswagen. Je zult voornamelijk op huisvuilroutes worden ingepland. Samen nemen jullie de route door en bespreken jullie wie start met rijden en de eventuele bijzonderheden die je onderweg kunt tegenkomen. Volledig voorbereid gaan jullie op weg naar het eerste adres waar jullie gezamenlijk het aangeboden afval controleren en de containers beladen op de wagen.

Zijn jullie klaar in jouw wijk dan bel je met de teamleider om te zien of je collega’s kunt gaan helpen. Op deze manier zorgen jullie ervoor dat alles wordt opgehaald en iedereen weer op tijd terug kan.

De volle wagen rijden jullie naar de stortplaats waarna jullie kunnen terugkeren naar de standplaats om de dag af te sluiten en naar huis te gaan.

Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag met starten tussen 06:30 en 07:00 uur. Tijdens drukkere periodes kan je gevraagd worden om een keer in het weekend te komen werken. Bijvoorbeeld rondom feestdagen.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer (Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer (C0 t/m D6 = € 13,10 - € 17,64 bruto per uur);
  • Reiskostenvergoeding op basis van kilometerstaffel
  • Kans op vaste aanstelling
  • Mogelijkheden om door te groeien

Dit ben jij!

  • Jij bent in het bezit van een geldig C / CE rijbewijs en Code 95;
  • Jij bent fysiek in staat om de werkzaamheden te verrichten;
  • Jij bent bij voorkeur woonachtig in Bussum of op maximaal 30km hiervandaan;

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een persoonlijk gesprek op locatie in Bussum en het maken van een online veiligheidstest.

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie Uitzendbureau ga je werken bij de opdrachtgever. Zij zamelen met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld.

Wil jij hier graag aan de slag of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Laat hieronder jouw gegevens achter of bel of WhatsApp ons op 020-7870170 (kantooruren). Een email sturen kan ook naar amsterdam@synergiejobs.nl.

Locatie

Bussum
Cimberleh Valkhof

Job Coach

Cimberleh Valkhof
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.