Inloggen

Inloggen

10 Oct. 2023

Expeditiemedewerker

Enspijk
Noord-Brabant
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Na een kop koffie draai je met je scanner in de aanslag jouw heftruck of elektrische pallettruck soepel de werkvloer op. Je zet de eerste orders klaar voor verlading en registreert dit door de pallets te scannen. Je telefoon gaat: er staat een vrachtwagen die jij mag gaan lossen. Je controleert de aantallen met de vrachtbrief en zet het aangevoerde fruit op de juiste locatie. Een collega vraagt je om de productielijnen te bevoorraden. Nadat je deze klus hebt afgerond help je een collega om de laatste order klaar te zetten. Voor je naar huis gaat check je of alles opgeruimd is om de volgende dag weer fris te starten.

Dit krijg je ervoor terug!

  • De mogelijkheid je EPT/ heftruck certificaat te halen.
  • Een mooie regeling voor extra gewerkt uren.
  • 26 vakantiedagen per jaar en een mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
  • Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Passende reiskostenvergoeding.

Dit ben jij!

Je bent goed gemotiveerd en weet van aanpakken, daarnaast kun je goed communiceren. Je hebt een positieve en flexibele houding en staat altijd klaar om je collega’s een handje te helpen. Zowel in een team als zelfstandig kun jij goed werken. Je bent een belangrijke schakel in het proces en werkt nauwkeurig. Je hebt interesse en passie voor het vak en straalt dit ook uit. Verder heb of ben je:

  • Een MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met EPT/heftruck rijden (certificaat is niet vereist).
  • Beschikbaar om af en toe een uurtje langer te blijven en/of op zaterdag te werken.
  • Eigen vervoer, zodat je naar ons pand in Enspijk kan komen.

Hier ga jij aan de slag:

Je komt te werken in een hecht team van medewerkers waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door bevlogenheid. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld met veel enthousiasme en een open mind. Vogelaar Vredehof heeft een informele sfeer waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in hardfruit!

Locatie

Enspijk

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.