Inloggen

Inloggen

2 Jan. 2023

Online recruitment marketeer

Schijndel
Noord-Brabant
Marketing
Rijbewijs B

Kom jij ons helpen met onze online recruitment en marketing? Zoek jij een baan waar je veel vrijheid krijgt en mee gaat denken over hoe Synergie de juiste kandidaten kan vinden en bereiken? Say no more!

Synergie is op zoek naar een marketing collega die thuis is in de wereld van online recruitment. We zijn op dit moment vol in ontwikkeling de marketing op nieuwe wijze in te richten. Zo werken we hard aan onze (re)branding, website, online campagnes en is jouw input en visie daarbij zeker gewenst.

Samen met de collega’s van sales en marketing krijg je de verantwoordelijkheid om Synergie online zo zichtbaar en vindbaar mogelijk te maken. Daarbij ben jij adviserend en uitvoerend over welke (nieuwe) kanalen ingezet gaan worden, weet je welke budgetten daarvoor nodig zijn en vind je het leuk om mee te denken over de content daaromheen. Dit alles gebeurd vanuit ons hoofdkantoor in Schijndel.

Dit krijg je ervoor terug!

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Wij werken niet met verplichte vrije dagen. Lekker zelf inplannen dus;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een goed salaris, helemaal gebaseerd op jouw persoon, jouw ervaring én motivatie. We verwelkomen sollicitaties van alle niveaus daarom noemen we geen bedrag;
  • Ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en trainingen;
  • Laptop & telefoon van de zaak

Dit ben jij!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de handen uit de mouwen wil steken. Je bent toegankelijk, maakt systemen snel eigen en weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Dit alles gaat gepaard met een gezonde dosis humor, aanpassingsvermogen en plezier in het werk en met elkaar. Daarnaast hopen we dat jij:
• Ervaring hebt met online recruitment. Het verspreiden van vacatures en aantrekken van sollicitanten is voor jou bekend terrein.
• Jij je hoofd koel houdt in een dynamische omgeving. Recruiters, vestigingsmanagers en je marketing collega’s hebben je allemaal nodig. Je werkt continue aan meerdere projecten maar zonder prioriteiten uit het oog te verliezen.

• Je bent goed met woorden in gesprek en op papier. Klanten, kandidaten en collega’s vinden het daardoor prettig werken met jou.
• Jij weet of zoekt wat onderscheidend is in onze markt en zorgt dagelijks voor creatieve, SEO-correcte content.
• Ervaring met Wordpress zou mooi zijn voor het onderhouden van onze websites en landingspagina's.

Hier ga jij aan de slag:

Samen zorgen dat het werkt. Je nieuwe baan. Jij en…Synergie, dat is ons motto. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Synergie is een middelgrote uitzendorganisatie in Nederland, maar ook onderdeel van het grote Franse Synergie S.A, een top 5 speler in Europa. Wij hebben korte lijnen, waardoor samenwerken erg belangrijk is. Het is vaak flink aanpakken op de werkvloer maar er is altijd tijd voor een lolletje, op z’n tijd een borrel, uitje of een lekkere lunch. Goede uitzendkrachten vinden is een uitdaging, daarom investeren we graag in de juiste mensen. Mensen met ideeën, met energie en spirit. Synergie heeft vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Meppel, Uden, Alblasserdam en tevens nog een internationale BV in Schijndel. Binnen Nederland is Synergie BV gespecialiseerd in het uitzenden in transport, productie en logistiek maar we kijken verder… We willen groeien én we gaan groeien. Samen.

Ben jij alles wat hierboven staat en meer? We ontvangen je sollicitatie heel graag! Stuur jouw cv en bijbehorende motivatie naar Jolien van Heumen-de Vries. Zij neemt dan gegarandeerd contact met je op. Ook inhoudelijke vragen over deze vacature beantwoordt Jolien met alle plezier.

Locatie

Schijndel

Job Coach

Dorien van Goch
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.