Inloggen

Inloggen

9 Jan. 2024

Medewerker verkeersmaatregelen

Roermond
Limburg
Bouw
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een spannende baan? Een baan waarbij je direct kan instappen en er diverse doorgroeimogelijkheden zijn. Ga dan aan de slag als medewerker verkeersveiligheid.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Voor de locatie in Roermond zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Geen dag is hetzelfde bij Traffic Service. Je plaatst een afzetting op de snelweg of je zorgt voor de tijdelijke bebording bij een groot evenement in jouw regio. Samen met jouw collega's ga jij op pad om tijdelijke verkeersmaatregelen te monteren of demonteren. Kortom, jij draagt elke dag bij aan een veilige doorstroming van het verkeer in Nederland!

Jouw loopbaan bij Traffic Service begint op de werf van de locatie in Roermond. Hier ga je productkennis opdoen door o.a. de borden te bestickeren. Na een paar weken ben je klaar om de weg op te gaan samen met een collega.

Dit krijg je ervoor terug!

Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Verder wordt het volgende geboden:

  • Startsalaris is € 15,94 bruto per uur voor 21 jaar en ouder
  • Vastigheid! Dit is geen tijdelijke functie, maar een fulltime functie met uitzicht op vast
  • Werk jij in de weekenden? Dan krijg je een extra toeslag van +50% (zaterdag) of +100% (zondag)
  • Werk jij 's avonds? Je krijgt dan een toeslag van €5,- bruto extra bovenop je uurloon
  • Veel tijd voor vrije tijd, werk je fulltime? Je hebt dat op jaarbasis recht op 30(!) betaalde verlofdagen
  • Reiskostenvergoeding a € 0,24 per km
  • Ontzettend veel doorgroeimogelijkheden

Dit ben jij!

Jij bent echt een buitenmens en vind het heerlijk om flink aan te pakken! Jij hebt je B rijbewijs al behaald en jij staat er voor open om BE of C te halen. Tot slot vind jij het geen probleem om onregelmatig te werken en zie je die extraatjes op je bankrekening graag tegemoet.

Hier ga jij aan de slag:

Uitdaging, afwisseling én gezelligheid. Als je daarvan houdt pas je perfect in ons team! Elke verkeerssituatie is uniek, waardoor je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen staat en nieuwe dingen leert. Je hebt dan ook enorm veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bijzondere vak. Van uitvoeringsbegeleider of project coördinator tot planner of tender manager. De enige beperking is jouw ambitie!

Uiteraard maken wij ook tijd voor gezelligheid tijdens het werk én daarbuiten. Van samen lunchen, darten en BBQ's, tot de jaarlijkse familiedag!

Locatie

Roermond
Lars van Erp

Job Coach

Lars van Erp

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.