Inloggen

Inloggen

13 Mar. 2023

Accountmanager

Landelijk vanuit het hoofdkantoor in Schijndel
Noord-Brabant
Commercieel

Netwerker, pionier, betrokken en overtuigend?

Haal jij energie uit het binnenhalen van nieuwe klanten EN het opbouwen van klantrelaties? Ga je AAN op de woorden: Vrijheid, groei en toffe projecten? Misschien ben jij dan wel de schakel tussen Synergie en onze (Internationale) klanten en is deze baan als sales-/accountmanager perfect voor jou!

Wat ga je doen?
Je wordt samen met de Sales- & Marketingmanager EN onze vestigingsmanagers het commerciële kloppende hart van Synergie Nederland. Je bent verantwoordelijk voor sales acties, ondersteunt en coacht vestigingen in hun sales activiteiten EN je draait je hand niet om voor grote (internationale) tender of aanbestedingstrajecten.

Een partnership opbouwen met relaties kun je van nature en implementeer je daarom ook het liefste zelf. Samen met klanten optimaliseer je continue de samenwerking en onze dienstverlening en zorg jij dat de betrokken vestigingen dit met hetzelfde enthousiasme en op gelijk niveau opvolgen, zodat je het na verloop van tijd vanaf de zijlijn kunt bewaken.

Dit krijg je ervoor terug!

Werken als sales-/accountmanager bij Synergie betekent dat je een baan hebt die je zelf grotendeels kunt invullen, op die manier zodat het jou voldoening geeft en Synergie resultaten. Om deze baan goed te kunnen uitvoeren bieden wij je in ieder geval:

  • Een auto van de zaak
  • Een telefoon en laptop
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Zonder verplichte dagen, vrij zijn wanneer het voor jou en je werk past!
  • Goede bonusregeling en winstafhankelijke uitkering
  • Het salaris baseren we op jouw werkervaring en zal tussen de €3500 en €4500 bruto per maand bedragen.

Dit ben jij!

Je bent resultaat gedreven, houdt van lachen en werken met collega’s en klanten op allerlei niveaus. Je kunt echter ook prima zelfstandig werken en jezelf afzonderen als een groot tendertraject dat vergt. Je kunt goed omgaan met vrijheid in je functie, met variabele werktijden en met hybride werken. Een relatie met een klant of prospect vergt ook wel eens een zakelijke activiteit in de avonduren of het weekend maar dat is voor jou geen probleem. Daarnaast heb jij:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de uitzendwereld
  • Een energieke positieve werkhouding, zelfstarter, creatieveling en aanjager
  • Ervaring met het schrijven en begeleiden van offertes /tenders
  • Ben je 32-40 uur per week beschikbaar
  • Je spreekt Nederlands en Engels

Hier ga jij aan de slag:

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau met roots in transport, logistiek en productie, maar ambitie om te groeien in veel meer sectoren, koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 700 vestigingen in meer dan 18 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou. Stuur je korte motivatie samen met je CV naar j.devries@synergiejobs.nl, t.a.v. Jolien van Heumen- de Vries. Ze kijkt uit naar je bericht!

Locatie

Landelijk vanuit het hoofdkantoor in Schijndel

Job Coach

Jolien de Vries
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.