Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2023

Productiemedewerker (Machinaal zager)

Raamsdonksveer
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Productie

Wat ga je doen?

Werk je graag met je handen en heb je ervaring met het verwerken van hout? Ga jij ervoor zorgen dat de productielijn tijdig wordt voorzien van de benodigde houten (onder)delen zodat je collega's tijdig kunnen fabriceren? Ben je daarbij leergierig en een échte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medewerker Productie (Machinaal Zager) in Raamsdonksveer, zaag jij de benodigde hout onderdelen op maat. Je staat aan de start van de productielijn en bedient de automatische afkortzaag. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de productielijn snel en volledig van start kan gaan. Doordat jij zorgvuldig, veilig maar zeker ook snel en efficiënt de zaag bedient kunnen jullie er samen voor zorgen dat het productieproces optimaal verloopt.

Dit krijg je ervoor terug!

Wij bieden jou een fulltime baan met een aantrekkelijk salaris tussen € 2300 en € 2500 bruto per maand. Je komt te werken bij een leuk familiebedrijf met een gezonde werksfeer en fijne collega’s. Bovendien heb je hier ruimte om initiatief en ideeën aan te dragen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in jouw vakgebied en in salaris.

Je ontvangt reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag. Daarnaast kun je elke dag genieten van vers fruit en lekkere koffie. Regelmatig zijn er leuke acties vanuit het bedrijf en tenminste één keer per jaar is er een teamuitje.

Dit ben jij!

  • Ervaring als machinaal zager;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
  • Je bent een teamplayer.

Hier ga jij aan de slag:

Jij komt via Synergie te werken bij één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wat begon als stoomzagerij in 1874 is nu uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 7 vestiging in Nederland.

Locatie

Raamsdonksveer

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.