Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2023

Schoonmaakmedewerk(st)er

Kerkdriel
Limburg

Dit ga je doen!

Samen met je leuke collega's zorg jij voor een schoon vakantieverblijf. Als schoonmaker van vakantiehuisjes ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de vakantiehuisjes, zodat gasten in een schone en frisse accommodatie kunnen verblijven. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit het stofzuigen en dweilen van de vloeren, het verschonen van bedden en het schoonmaken van badkamers en keukens. Ook zorg je ervoor dat alle oppervlakken, meubels en accessoires schoon zijn en dat er voldoende voorraad is van schoonmaakmiddelen en toiletpapier. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 u

Dit krijg je ervoor terug!

  • Mooi salaris conform CAO ( 11,75 euro - 14,69 euro );
  • Vast uurrooster ( Ma t/m Vrij 09:00 u - 18:00 );
  • 8% vakantiegeld;
  • Opleidingsmogelijkheden.

Dit ben jij!

Een opleiding of werkervaring is niet nodig, we geven je graag de nodige instructies!
Het enige dat we van je vragen is de nodige motivatie, je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag en je spreekt Nederlands, Engels of Duits.
Iedereen is welkom!

Pak jij deze baan met beide handen aan? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure te bespreken. Wil je liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op per mail: e.vanhaaren@synergiejobs.nl, telefonisch via 06-12557299 of stel je vragen via Whatsapp: 06-12557299.

Hier ga jij aan de slag:

Dit toonaangevend schoonmaakbedrijf heeft 6 vestigingen en ruim 1200 medewerkers door heel Nederland. Hier werken ze vanuit drie kernwaarden: Vakmanschap, verantwoordelijkheid & Vertrouwen. Dit bedrijf begrijpt dat de kwaliteit die zij leveren begint en eindigt bij hun medewerkers. Daarom investeren ze veel in opleiding, ontwikkeling en de gezondheid van hun werknemers.

Locatie

Kerkdriel

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.