Inloggen

Inloggen

15 Jun. 2023

Verkoopmedewerker

Voor onze opdrachtgever in Tilburg zijn wij opzoek naar een fulltime verkoopmedewerker automaterialen.

Als verkoopmedewerker help je de klanten zowel telefonisch, aan de balie en online. Je helpt de klant met afrekenen en geeft adviezen. Het is een functie met veel afwisselende werkzaamheden en vrijheden, waarbij het onderhouden van goed contact met de klant voorop staat.

Werktijden worden in overleg met de vestigingsmanager bepaald en zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Je maakt onderdeel uit van een grote automotive familie;
  • Een marktconform salaris;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit ben jij!

  • Je hebt kennis van autotechniek en automaterialen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig.

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie kom je te werken bij een opdrachtgever die actief is in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. De organisatie heeft een logistieke structuur die erop gericht is om automaterialen zo snel en efficiënt mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor vijf depots. Vanuit deze depots worden de verkooppunten en grossiers voorzien van aanvullingen en klant specifieke bestellingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in relatief kleine teams waarin nauwelijks verloop is van arbeidskrachten. Binnen de depots heerst er een collegiale en behulpzame sfeer. Wij hechten er een bijzonder belang aan dat jij je thuis voelt in de organisatie en dat je met plezier naar je werk toe gaat.

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.