Inloggen

Inloggen

27 Mar. 2024

Operator 2D3D welding

Medemblik
Noord-Holland
Productie
Logistiek en Supply chain
HR
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

In de functie van Operator 2D/3D Welding kom jij te werken in een van de value stream afdelingen van Cytiva, namelijk 2D/3D. Jij helpt bij het maken van infuuszakken en plastic zakken waarin medicijnen worden gemaakt. Dit wordt onder uiterst steriele omstandigheden gemaakt en daarom vinden de werkzaamheden plaats in een cleanroom.

De zakken worden eerst op maat gesneden met een snijplotter en dan ga jij aan de slag. De zakken las je vast middels warmte-elektroden waarbij je de juiste protocollen volgt. Zo'n zak moet namelijk 100% luchtdicht zijn. Dit controleer je door uiteindelijk lucht in de zak te blazen, ook wel de "100% controle" genoemd. Daarnaast zorg je ervoor dat op losse folies de nodige componenten, zoals buisjes, slangetjes en tuutjes worden vast gelast. Er komt geen vuur aan te pas, enkel warmte. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Er geldt daarom geen tijdsdruk. Jouw verrichte werkzaamheden documenteer je aan hand van GDP-richtlijnen. De werkdagen -en tijden zijn van maandag t/m vrijdag in twee ploegen. De ene week werk je van 06:00 - 15:00 uur en de andere week van 15:00 - 24:00 uur. Dit betreft een interessante functie waarin jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen, zodat je uiteindelijk ook de zeer specialistische opdrachten krijgt.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Fulltime baan van maandag t/m vrijdag. Weekenden en feestdagen ben je vrij;
  • Bruto uurloon van € 14,00
  • Toeslagen voor werken tussen 18:00 - 24:00 uur;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23ct per kilometer;
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien;

Dit ben jij!

  • Jij hebt minimaal MBO werk -en denk niveau;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent fysiek in staat om werkzaamheden staand uit te voeren.

Heb jij al eerdere ervaring in een vergelijkbare functie of met werken in een cleanroom dan is dat een pré.

Hier ga jij aan de slag:

Er is bij deze opdrachtgever veel bespreekbaar, bijvoorbeeld wanneer je een keer een dienst wilt ruilen. Verder zorgen ze voor goede voorzieningen, doorgroeimogelijkheden en een fijne werksfeer. Door de familiare sfeer word je gelijk in het vaste team opgenomen.

Bij Cytiva produceren ze o.a. infuuszakken en plastic zakken waarin medicijnen worden gemaakt. De werkomgeving moet dan ook altijd super schoon zijn. Het mooie aan werken bij Cytiva is het feit dat iedere werknemer op zijn of haar eigen manier bezig is om een steentje bij te dragen aan het maken van producten die het verschil kunnen maken in de wereld.

Dus, wil jij ook het verschil kunnen maken? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de verdere sollicitatie procedure te bespreken.

Wil je liever eerst meer informatie? Neem contact op per mail: amsterdam@synergiejobs.nl of telefonisch via 020-7870170.

Locatie

Medemblik
Cimberleh Valkhof

Job Coach

Cimberleh Valkhof
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.