Inloggen

Inloggen

17 Jul. 2024

(Eerste) Automonteur

Eindhoven

Wat ga je doen?

Als (eerste) automonteur ga je zelfstandig onderhoud en reparaties uitvoeren aan diverse voertuigen. Je voert diagnoses uit en leest technische systemen uit om problemen snel en efficiënt op te lossen. Daarnaast sta je klanten soms te woord om hen te informeren over de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele vervolgacties.

We bieden je de flexibiliteit om zowel parttime (32 uur) als fulltime te werken. Je vindt het leuk om kennis te delen met je collega’s en staat open om continu te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een salaris tussen €2250 en €2900 bruto per maand;
  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10km;
  • Kans op een vast contract;
  • Doorgroeimogelijkheden.

Dit ben jij!

Jij bent een (ervaren) Autotechnicus met een mbo niveau 2 diploma, of hoger. Je bent flexibel in je werkuren en kunt 4 of 5 dagen per week werken. Als servicegerichte teamspeler sta je altijd klaar om klanten met een glimlach te helpen. Je vindt het leuk om aan alle merken auto’s te werken en je wilt jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Hier ga jij aan de slag:

Dit bedrijf is dé expert in banden, onderhoud, APK en reparatie van diverse voertuigen. Ze werken aan auto's van alle merken, inclusief oldtimers en elektrische auto's. Met hun focus op kwaliteit, service en klanttevredenheid blijven ze zich continu verbeteren, en bieden ze service aan ongeveer één miljoen klanten per jaar. Met meer dan 165 filialen en 1.600 werknemers is het een toonaangevende speler in de branche.

Locatie

Eindhoven

Job Coach

Demi Verbeeck
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.