Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2024

Logistiek medewerker

Meppel
Drenthe
Flevoland
Gelderland
Noord-Brabant
Noord-Holland
Utrecht
Zuid-Holland
Logistiek en Supply chain
Transport
Rijbewijs B
Rijbewijs C
Rijbewijs CE

Wat ga je doen?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het logistieke proces. Je begint je werkdag met het verzamelen van producten op basis van de orderbonnen die je ontvangt. Elk product moet zorgvuldig gecontroleerd worden op beschadigingen en juistheid om ervoor te zorgen dat alleen de beste producten naar de klant worden verzonden. Na het verzamelen en controleren van de producten, pak je deze zorgvuldig in en bereid je ze voor op verzending. Daarnaast houd je de voorraadniveaus bij en rapporteer je eventuele tekorten, zodat alles soepel blijft verlopen. Tot slot zorg je ervoor dat je werkplek netjes en georganiseerd blijft, zodat het hele proces efficiënt verloopt.

Dit krijg je ervoor terug!

Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. We bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een collegiaal en professioneel team.

Dit ben jij!

  • Ervaring in een soortgelijke rol is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.
  • Een goede fysieke conditie en in staat om te tillen en te staan gedurende langere tijd.
  • Nauwkeurigheid en aandacht voor detail.
  • Teamspeler met een proactieve werkhouding.
  • Basiskennis van het werken met computers en scanners.

Hier ga jij aan de slag:

Dit toonaangevende bedrijf in huishoudelijke en professionele apparatuur staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid streeft het bedrijf naar technologische vooruitgang en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Het biedt een stimulerende werkomgeving met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Locatie

Meppel

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.