Inloggen

Inloggen

30 Sep. 2024

Terreinmedewerker Helmond

Helmond
Noord-Brabant
Limburg
Transport
Logistiek en Supply chain
Productie
Rijbewijs A
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Helmond zoeken we terreinmedewerkers. Bij deze werkgever ben je verzekerd van een stabiele baan, zelfs met het oog op toekomstige ontwikkelingen.

Je start om 09:00 en om 18:00 uur ben je klaar.
Je gaat je op het terrein bezig houden met het wassen van containers. Het gaat om de kleinere containers welke je thuis ook hebt staan.
Als het nodig is ben je ook bereid om als belader op de wagen mee te gaan.

Wat we je bieden

  • Salaris van € 15,58 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;
  • Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding tot vrachtwagenchauffeur via Synergie;
  • Baanzekerheid met kans op een vaste aanstelling;
  • Werken in de buitenlucht.

Heb je daarnaast de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden? Deze werkgever biedt zeker mogelijkheden. Als je je vaardigheden en motivatie laat zien, is er kans dat je volgend jaar zelf achter het stuur van de vuilniswagen zit!

Wat we van je vragen

  • Goede fysieke conditie;
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Neem deze kans met beide handen aan! Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure te bespreken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail: uitzendbureau@synergiejobs.nl, telefonisch via 040-7820119 of stel je vragen via Whatsapp: 0620964731.

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld.

Locatie

Helmond

Job Coach

Demi Verbeeck
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.