Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2024

Afwasser

's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
Hospitality

Wat ga je doen?

Jij wil je eerste stappen in de mooie wereld van horeca zetten, of hebt al enige ervaring. Dit team van afwassers is niet te vergelijken met een gemiddeld restaurant. Te beginnen met het feit dat je er hier niet alleen voor staat, omdat je in een grote spoelkeuken staat waar je met meerdere afwassers werkt. Een stuk gezelliger dus! Samen zorg je voor een vlekkeloze keuken.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Werken in een nieuwe professionele keuken, met ruimte om te werken.
  • Wij bieden alle mogelijkheden voor groei, creativiteit, samenwerking, voldoening en gezelligheid
  • Ambitieus team waarin iedereen de ruimte heeft om te groeien, of je nu weet wat je wilt of het graag samen met ons ontdekt
  • Oneindige mogelijkheden en we houden dit doorgaans intact d.m.v. functioneringsgesprekken, trainingen en het bieden van ruimte voor creativiteit

Dit ben jij!

Jij houdt van gezelligheid én weet dit perfect te combineren met hard werken. Werken in de afwas betekent door bikkelen, met pieken tijdens de lunch en diner van het restaurant. Een tandje erbij levert jou geen stress op.

Hier ga jij aan de slag:

Dit bedrijf is meer dan een horecazaak, door de nauwe samenwerking met zusterbedrijven krijg je er heel wat leuke collega’s bij. Dit zorgt voor een familiegevoel en een fijne werksfeer. Het team is gebouwd op doorzettingsvermogen, gezelligheid en behulpzaamheid. Ze weten waar ze voor staan en leven dit ook samen na.

Locatie

's-Hertogenbosch

Job Coach

Joost van den Hoven
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.