Inloggen

Inloggen

5 Apr. 2024

CE Chauffeur AGF

Ridderkerk
Noord-Brabant
Zuid-Holland
Transport
Rijbewijs CE

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever in Ridderkerk zijn wij op zoek naar CE chauffeurs. Door onze opdrachtgever word je ingezet als chauffeur voor het transporteren van AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit) producten. Je bent verantwoordelijk voor het correct en tijdig uitvoeren van de geplande ritten richting verschillende distributiecentrums. Ervaring met het transporteren van deze AGF producten is een pre gezien het instellen / controleren van de koelapparatuur. De producten staan op pallets en bij het laden en lossen maak je gebruik van een pompwagen.

De werktijden en dagen zijn in overleg met de opdrachtgever. Ze rijden 24/7 en daardoor kunnen ze jouw gewenste werkdagen en tijden prima met je afstemmen. Laat het ons dus weten!

Wat we je bieden

  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao TLN schaal D;
  • Reiskosten a €0,23 per kilometer;
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Wat we van je vragen

  • Je beschikt over een geldig CE rijbewijs, code 95 en een bestuurderskaart;
  • Je bent representatief en klantvriendelijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt de cursus geconditioneerd vervoer gedaan of wil die doen;
  • Je bent bereidt om op wisselende tijden te werken.

Hier ga jij aan de slag:

Onze opdrachtgever is een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. Zij werken al decennialang voor hun grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen en daar zijn ze trots op. Ook in de industrie werken ze samen met één belangrijke afnemer, een topproducent van vers gesneden, panklare groenten en fruit. Daarnaast hebben ze een aantal geselecteerde exportklanten.

Haar missie is niet alleen te zorgen dat de klanten succesvol en blij met ze zijn, maar ook dat ze met elkaar plezier hebben in het werk. Onze opdrachtgever is een bedrijf van aanpakken. Ze werken in Nederland met meer dan 700 medewerkers op de locaties in Ridderkerk en Ossendrecht. Ze verwerken meer dan 1.400 ton groenten en fruit op een dag. Dat is 85 miljoen kratten per jaar. Daarbij halen ze hun producten zo dichtbij als mogelijk en zo ver weg als nodig.

Locatie

Ridderkerk

Job Coach

Desmond Dekker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.