Inloggen

Inloggen

26 Feb. 2024

CE chauffeur scheepsbevoorrading

Rotterdam
Zuid-Holland
Transport
Rijbewijs CE

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever in Rotterdam (Waalhaven) is gespecialiseerd in transport naar elke zeehaven in Noordwest-Europa. Als chauffeur in deze functie verzorg je dagelijkse lijndiensten naar Belgische en Nederlandse havens. Dankzij het diverse dienstenpakket heeft onze opdrachtgever een unieke positie opgebouwd in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Bij de producten die zij afleveren gaat het overwegend om onderdelen voor scheepsdieselmotoren, scheepsverf, chemicaliën en smeermiddelen. Je treedt aan boord van het schip en hebt contact met de kapitein over het laden en lossen. Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Nederland en België. Je werkt met pallets en het laden en lossen gaat met behulp van een pompwagen.

De werktijden en dagen zijn doordeweeks van ongeveer 07:00 tot 17:00. Je zal ook gevraagd worden om soms in het weekend te rijden.

Wij zijn dus op zoek naar een chauffeur met zeer representatieve kwaliteiten, die een visitekaartje voor onze opdrachtgever wil en kan zijn. Dit betekent dat een ieder die betrokken is bij dit bedrijf in staat moet zijn om waarde verhogend te denken en dus ook zo te handelen.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een zelfstandige, afwisselende baan en een prettige werksfeer in een gezond en groeiend bedrijf;
  • Een werkomgeving met veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Dit ben jij!

  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en een geldige code95;
  • Je bent in het bezit van ADR-certificaat basis;
  • Je hebt een klantvriendelijke houding en bent oplossingsgericht;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hier ga jij aan de slag:

Onze klant is een professioneel en vooruitstrevend bedrijf. Ze denken mee met de klanten en proberen altijd tot een gepaste oplossing te komen. Ze zorgen dat de levering van A tot Z geregeld is en ontzorgen de klanten volledig. Men werkt met een persoonlijke, open cultuur waar alles bespreekbaar is. Op deze manier proberen ze de processen voortdurend te verbeteren.

Werken bij dit bedrijf betekent samenwerken. Samenwerken aan de groei en ontwikkeling van de organisatie, de klanten, het team en jezelf. Samenwerken met de leveranciers en klanten. Ze hechten veel waarde aan jouw bijdrage en samen zorgen ze er voor dat de klant de service krijgt die hij van hen verwacht.

Locatie

Rotterdam

Job Coach

Desmond Dekker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.