Inloggen

Inloggen

11 Jan. 2024

Distributiechauffeur C/CE rijbewijs

Amsterdam
Flevoland
Noord-Holland
Utrecht
Zuid-Holland
Transport
Rijbewijs C
Rijbewijs CE

Winkeldistributie: Vanuit het distributiecentrum in Amsterdam vervoer jij gekoelde en ongekoelde producten aan winkelfilialen van onder andere Dirk van den Broek, Dekamarkt, Albert Heijn en Vomar. De producten zijn op rolcontainers en pallets geplaatst. Het laden van de wagen doe jij zelf met behulp van een pompwagen, het lossen doe je veelal samen met het winkelpersoneel.

Postdistributie: Vanuit het distributiecentrum in Amsterdam vervoer jij pakketten namens DHL en PostNL tussen de verschillende distributiecentra. De pakketten zijn op rolcontainers en pallets geplaatst. Het laden en lossen van de wagen doe jij zelf. Zonodig met behulp van een pompwagen.

Er wordt gewerkt van maandag t/m zaterdag met starten tussen 05:30 uur – 08:00 uur. Gemiddeld werk je zo’n 10 tot 12 uur per dag. Zaterdagen zijn in overleg.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Beloning & arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer (D-schaal);
  • Reiskostenvergoeding van €0,14ct per kilometer;
  • Mogelijkheid tot het hebben van afwisseling van werkzaamheden;
  • Modern en goed onderhouden wagen;
  • Baanzekerheid en kans op vaste aanstelling!

Dit ben jij!

  • Jij bent in het bezit van een geldig C / CE rijbewijs en Code 95;
  • Jij bent klantvriendelijk en representatief;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Hier ga jij aan de slag:

Transport en logistiek is altijd een ware passie geweest voor de eigenaar. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in deze branche besloot hij in 2008 een eenmanszaak te openen. Vanwege zijn kwalitatieve dienstverlening kon de uitbreiding niet lang uitblijven. Sinds 2013 zijn zij dan ook een BV met nog altijd dezelfde hoge kwaliteit dienstverlening, ervaren personeel en efficiënte service.

Waarom kiezen voor deze baan:

Ø Dit is een aantrekkelijke werkgever voor chauffeurs die zichzelf niet vinden passen bij de “grote jongens” in winkeldistributie. Je komt hier terecht in een bedrijf met familiaire sfeer en een persoonlijke aanpak.

Ø Jij kunt kiezen voor diversiteit in werkzaamheden: afwisselend van winkeldistributie tot pakketdienst. Wil jij liever uitsluitend winkeldistributie of pakketdienst rijden? Dan kan dat ook!

Ø Werkdagen zijn in feite van maandag t/m vrijdag. Er wordt tevens op zaterdagen gewerkt. Dit is echter bespreekbaar.

Ø Jij kunt je bij dit bedrijf volop ontwikkelen en voor langere tijd blijven werken.

Onze opdrachtgever heeft zowel bakwagens als trailers in hun wagenpark. Heb jij nu het C-rijbewijs en wil je graag het CE-rijbewijs behalen dan kunnen we daar zeker over in gesprek!

Solliciteren? Wacht dan niet langer en laat jouw gegevens hieronder achter.

Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze vestiging. Per email op amsterdam@synergiejobs.nl. Telefonisch en via WhatsApp zijn we tijdens kantooruren bereikbaar op het nummer 020-7870170.

Locatie

Amsterdam
Cimberleh Valkhof

Job Coach

Cimberleh Valkhof

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.