Inloggen

Inloggen

9 Jan. 2024

Belader bedrijfsafval inzameling - Helmond

Helmond
Noord-Brabant
Limburg
Transport
Logistiek en Supply chain
Productie
Rijbewijs A
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Helmond zoeken we betrouwbare beladers om bedrijfsafval in de regio in te zamelen. Bij deze werkgever ben je verzekerd van een stabiele baan, zelfs met het oog op toekomstige ontwikkelingen.

Rond half 7 start je op de locatie, waar je de dag begint met een gezamenlijke koffiepauze met je collega’s. Jullie gaan gezamenlijk de regio van Helmond in. Voor vertrek nemen jullie de route door en controleren jullie de kraakperswagen op veiligheid en functionaliteit.

Bij routes voor bedrijfsafval zit je naast de chauffeur en stap je uit op de locaties om het afval in te zamelen.

Tijdens het inzamelen controleer je het aangeboden afval en geef je onze klanten soms advies over afvalscheiding. Het laden van de containers op de wagen draagt bij aan de verwerking tot grondstoffen voor nieuwe producten. Met een volle wagen rijden jullie naar de stortplaats. Aan het einde van de dag bespreek je eventuele bijzonderheden op de route met de teamleider, waarna je huiswaarts keert en op tijd voor het avondeten thuis bent.

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden beschikbaar. Als je nog studeert en binnenkort vakantie hebt, is dit ook een geweldige kans voor een baan in de vakantieperiode.

Wat we je bieden

  • Salaris van € 15,27 bruto per uur;
  • Netto onkostenvergoeding;
  • Reiskostenvergoeding van € 4,15 tot maximaal € 10,10 per gewerkte dag, op basis van woon-werkafstand;
  • Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding tot vrachtwagenchauffeur via Synergie;
  • Baanzekerheid met kans op een vaste aanstelling;
  • Werken in de buitenlucht en variatie door verschillende routes;
  • Gezellige interacties met collega's en klanten!

Heb je daarnaast de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden? Deze werkgever biedt zeker mogelijkheden. Als je je vaardigheden en motivatie laat zien, is er kans dat je volgend jaar zelf achter het stuur van de vuilniswagen zit!

Wat we van je vragen

  • Goede fysieke conditie;
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Neem deze kans met beide handen aan! Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure te bespreken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail: uitzendbureau@synergiejobs.nl, telefonisch via 040-7820119 of stel je vragen via Whatsapp: 0620964731.

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld.

Locatie

Helmond

Job Coach

Demi Verbeeck
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.