Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2023

Verpakker (junior)

Raamsdonksveer
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Productie
Techniek
Transport
Bouw

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en vind je het leuk om tegen machines aan te lopen die je nog nooit hebt gezien? Lees dan snel deze vacature door!

Vanuit Raamsdonksveer ga je samenwerken aan verschillende projecten en de producten die jij verpakt gaan de hele wereld. De ene keer verpak je bijvoorbeeld een onderdeel voor een vliegtuig en het andere moment is het een onderdeel van een grootschip. Het kan zelfs voorkomen dat je deze producten op locatie van de klant gaan verpakken.

Elke dag sta jij samen met je team in voor een nieuwe uitdaging. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag anders is. Om die reden zoeken wij echte aanpakkers die machines gaan verpakken in speciaal ontworpen houten kisten. Ben jij leergierig en breng jij veel positieve energie mee? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit krijg je ervoor terug!

Wij bieden jou een fulltime baan met een aantrekkelijk salaris tussen € 2300 en € 2500 bruto per maand. Je komt te werken bij een leuk familiebedrijf met een gezonde werksfeer en fijne collega’s. Bovendien heb je hier ruimte om initiatief en ideeën aan te dragen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in jouw vakgebied en in salaris.

Je ontvangt reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag. Daarnaast kun je elke dag genieten van vers fruit en lekkere koffie. Regelmatig zijn er leuke acties vanuit het bedrijf en tenminste één keer per jaar is er een teamuitje.

Dit ben jij!

  • Je hebt ervaring met houtverwerking en eerder met een boormachine en/of hamer gewerkt, bijvoorbeeld bij het maken van pallets, kozijnen of andere houten producten;
  • Technisch en ruimtelijk inzicht om tekeningen met instructies te lezen;
  • Goede communicatieve vaardigheden, jij stelt vragen indien iets niet duidelijk is.

Hier ga jij aan de slag:

Jij komt via Synergie te werken bij één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wat begon als stoomzagerij in 1874 is nu uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 7 vestiging in Nederland.

Locatie

Raamsdonksveer

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.