Inloggen

Inloggen

6 Apr. 2023

Chauffeur portaalwagen

Duiven
Gelderland
Transport
Rijbewijs C

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Chauffeur Portaalwagen voor onze vestiging in Duiven. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse afvalstromen van en naar verschillende locaties. Je begint je werkdag om 06.30 uur en bent voor het avondeten weer thuis.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je dag begint om ongeveer 06.30 uur in de kantine, waar je samen met je collega's geniet van een kop koffie. Vandaag ben je ingepland in de regio Arnhem. Je pakt de sleutel van de vrachtwagen van het bord en neemt een stuk fruit mee voor onderweg. Bij je wagen aangekomen, controleer je eerst of alles veilig is en of alles goed werkt. Vervolgens start je de boordcomputer op, waarop je kunt zien welke opdrachten er voor vandaag gepland staan. En dan ben je klaar om te vertrekken naar je eerste adres!

Je werkt je opdrachten af en komt onderweg langs diverse stortlocaties, afhankelijk van de afvalstroom die je bij je hebt, zoals bouw- en sloopafval, hout, bedrijfsafval en puin. Bij de klanten bedien je het portaalsysteem om de containers op je wagen te plaatsen. Je controleert het aangeboden afval en helpt de klant als hij nog vragen heeft over afvalscheiding. Dankzij jouw inzet kan PreZero het afval gemakkelijk omzetten in grondstoffen voor nieuwe producten.

Halverwege de dag ga je terug naar de vestiging om de accu's op te laden en om zelf even rustig te lunchen. Tijdens de lunch komt je teamleider even langs om te vragen hoe het gaat. Je hebt een drukke middag voor de boeg met nog 4 klanten te bezoeken en je moet even langs de garage om een kleine reparatie aan de vrachtwagen te laten uitvoeren. Aan het einde van je opdrachten bel je de Planning om te vragen of er nog collega's zijn die hulp kunnen gebruiken.

Terug op de locatie sluit je de wagen weer aan de laadpaal en bespreek je eventuele bijzonderheden met je teamleider of de Planning. Je bekijkt alvast welke ritten je morgen hebt en zorgt ervoor dat je morgen direct op pad kunt. Je wenst je collega's een fijne avond en gaat op tijd naar huis om te kunnen genieten van het avondeten.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een fulltime dienstverband met duidelijke werktijden, waardoor je de meeste dagen voor het avondeten thuis bent.
  • Een passend salaris op basis van jouw rijervaring en conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.
  • De mogelijkheid om te werken met moderne apparatuur en in een van onze nieuwste wagens uit ons wagenpark.
  • Een prettige werksfeer en leuke collega's.

Dit ben jij!

  • Rijbewijs C en code 95
  • Ervaring met het besturen van een portaalwagen is een pre
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen
  • Je hebt een representatieve uitstraling en goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld.

Locatie

Duiven

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.