Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Chauffeur c rioolcombinatie

Duiven
Gelderland
Techniek
Rijbewijs C

Wat ga je doen?

Als het hoofdriool het water niet meer aan kan, dan is er werk voor jou aan de winkel!
Als eerste controleer je de vrachtwagen, als alles in orde is dan ga je op pad! In deze functie reinig jij riool leidingstelsels met de apparatuur op jouw vrachtwagen. Daarnaast draag je bij aan het onderhoud. De ene dag rijd je de straten af in een woonwijk, de andere dag bedien jij jouw rioolcombi op één vaste plek, bijvoorbeeld op een bouw locatie. Het kan voorkomen dat je van maandag tot en met vrijdag op die locatie verblijft en in de buurt overnacht. De overnachting wordt uiteraard vergoed.

Onderweg houd jij goed contact met de meewerkend voorman en de werkvoorbereider om te laten weten dat alles nog volgens plan verloopt. Tijdens de werkzaamheden weet jij als geen ander hoe deze klus te klaren is en houd je rekening met de veiligheidseisen. Aan het einde van jouw werkdag leeg je de wagen en reinig je deze indien nodig.

Indien je nog geen ervaring hebt en het werk zou bij jou passen, dan is er de mogelijkheid om opgeleid te worden. Afhankelijk van hoe snel je dit onder de knie hebt, moet je rekening houden met een opleidingstraject van een half jaar tot een jaar. Naast dat het een investering is van onze opdrachtgever, is het zeker ook een investering van jezelf. Een investering voor jouw toekomst.

Kom je uit de wegenbouw of agrarische wereld, dan is dit werk voor jou heel erg herkenbaar en pak je dit snel op.

Wat we je bieden

  • Eén leuke technische baan waarbij je onder andere technische tekeningen gaat lezen en verschillende hightech computer bedient;
  • Marktconform salaris;
  • Eén goed inwerktraject van een half jaar tot 1 jaar
  • Eén leuke, afwisselende baan met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bereid zijn tot overnachtingen (betaald)
  • Flexibel zijn en calamiteitendiensten willen draaien

Wat we van je vragen

  • Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en Code 95;
  • Jij bent in het bezit van een VCA-certificaat en kunt een VOG overleggen;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij hebt bij voorkeur al ervaring in het vakgebied of met industriële reiniging of je komt vanuit de bouw/infra sector

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Binnen deze functie ben je een belangrijke schakel in de grondstoffenrevolutie. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met energieke, ondernemende collega’s. Via Synergie kom jij te werken in een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bij goed presteren is er kans op een vaste aanstelling.

Locatie

Duiven

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.