Inloggen

Inloggen

3 Oct. 2023

Logistiek medewerker

Meterik
Limburg
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de in- en opslag van het gesorteerde plantmateriaal. Je houdt je bezig met het gereedmaken van klantorders, waarbij je zelf orders, afleverbonnen en labels print. Hierbij voer je controle uit op de kwaliteit van het plantmateriaal. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de koeling en het koelproces en beheer je de emballage. Een opgeruimde werkomgeving vind je belangrijk.

Dit krijg je ervoor terug!

Een zeer afwisselende en uitdagende functie binnen een sterk groeiend en internationaal opererend bedrijf, met leuke, enthousiaste en professionele collega’s. Ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van (interne) opleidingen en trainingen. Goede begeleiding en ondersteuning bij de inwerkperiode door jouw collega’s. Bovenal bieden wij een prettige werksfeer. Het salaris is marktconform met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit ben jij!

Je bent praktisch, gestructureerd en zelfstandig. Bovendien ben je in staat om het werk te zien en het overzicht te bewaren. Je kan goed omgaan met deadlines. Tevens ben je flexibel inzetbaar en bereid op zaterdag te werken. Werken met plezier vind jij belangrijk en je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team. Verder ben je enthousiast en weet je van aanpakken. Je hebt heftruck-ervaring en talent voor en/of ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw passie en gevoel voor planten en technisch inzicht weet jij oplossingen te vinden voor vragen. Daarnaast heb je een goede rekenvaardigheid, basiskennis van automatisering (MS Office)

Hier ga jij aan de slag:

Een sterk groeiend bedrijf in de plantenkwekerij.

Locatie

Meterik

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.