Inloggen

Inloggen

1 May. 2023

Controleur vakantiehuizen

Lochem
Gelderland
Horeca en Toerisme

Ben jij op zoek naar een parttime baan In de regio Lochem waarbij je jouw schoonmaakkwaliteiten kunt laten zien? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een controleur schoonmaakmedewerker voor een vakantiepark.

Als controleur schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoon opleveren van de vakantiewoningen zodat de gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Daarnaast is het belangrijk dat je goed communiceert met je leidinggevende en eventuele bijzonderheden rapporteert. Zodra je samen met collega's alle vakantiewoningen hebt schoongemaakt controleer je nogmaals of alles volgens de juiste richtlijnen is gedaan, als dit niet zo is zorg je ervoor dat alles spik en span is. De werktijden zijn maandag tot en met zaterdag, in overleg kan bepaald worden hoeveel uur je wordt ingezet. Dit zal in de praktijk rond de 25 uur in de week zijn.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Een leuke parttime baan;
  • Een marktconform salaris;
  • Een gezellige werksfeer;

Dit ben jij!

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je hebt oog voor detail en gaat voor perfectie;
  • Je bent klantvriendelijk en representatief.

Hier ga jij aan de slag:

Ruim 50 jaar begonnen als een echt familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met meer dan 1200 medewerkers in heel Nederland. Samen zorgen ze ervoor dat iedereen kan genieten van een schone, gezonde en prettige omgeving. Het doel is om een gevoel van echte netheid te creëren.

Locatie

Lochem

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.