Inloggen

Inloggen

10 Oct. 2023

Chauffeur C(E) ADR

Eindhoven
Noord-Brabant
Logistiek en Supply chain
Rijbewijs C
Rijbewijs CE

Dit ga je doen!

Je gaat deel uitmaken van het distributieteam.

Je gaat dagelijks diverse gasbestellingen leveren op locatie, bij uiteenlopende klanten. Deze bestellingen kunnen bestaan uit o.a. propaan, LPG, en diverse technische gassen, maar ook uit lasproducten. Je gaat verschillende routes in Nederland rijden, met name regio Noordoost Brabant.

Verder ben je ook het gezicht van het bedrijf, klanten zien je graag komen en klantencontact is voor jou geen probleem. Je zorgt voor een correcte, tijdige levering zodat klanten graag jouw pakbon aftekenen. Zodat de transportplanning soepel blijft verlopen, houdt je in de tussentijd het depot op de hoogte.

Eenmaal terug op het depot verwerk je de retours, je zorgt dat je alles netjes achterlaat en voor het onderhoud van je vrachtwagen.

Je bent op de hoogte van de richtlijnen en regels met betrekking tot transport, omdat je vaak technische gassen vervoert. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een goede bijscholing mochten er regels veranderen.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Marktconform salaris;
  • Fulltime dienstverband: Maandag tot vrijdag 07:30 - 16:30;
  • Een modern en goed onderhouden wagenpark tot je beschikking;
  • Extra trainingen waar nodig om je up-to-date te houden;
  • Jaarlijkse nascholing Code 95.

Dit ben jij!

Je bent een gepassioneerd chauffeur in het bezit van een rijbewijs C(E), code 95, chauffeurspas en een ADR certificaat. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed in teamverband werken. Je beheerst de Nederlands taal in woord en schrift. Als je ervaring met een kooiaap (meeneemvorkheftruck) hebt, is dit een pluspunt.

Hier ga jij aan de slag:

Je gaat aan de slag bij een uniek kleinschalig bedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in alles dat werkt op gas, las en snijgebied. Klantvriendelijkheid vinden ze erg belangrijk. Het hele team werkt samen om hen te adviseren en ondersteunen waar het kan.

Locatie

Eindhoven

Job Coach

Demi Verbeeck
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.