Inloggen

Inloggen

12 Sep. 2023

Logistiek / Operationeel medewerker

Boxtel
Noord-Brabant
Logistiek en Supply chain

Heb jij een echte aanpakkersmentaliteit? Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Lijkt de wereld van Witgoedrecycling jou interessant? Lees dan verder.

We beginnen om 7 uur en werken tot 4. Onze goede koffie helpt met het opstarten in de ochtend. Vrijwel altijd krijgen we al het werk op tijd af, mocht het eens nodig zijn om een uurtje langer te blijven dan vind je dat niet erg.

Er heerst een ontspannen werksfeer en er is volop ruimte voor een praatje met collega’s. Natuurlijk moet het werk aan het eind van de dag wel af. Dat komt wel goed met ons gedreven team. Als operationeel medewerker houd je je bezig met het uitladen en sorteren van E-WASTE. Verder laad- en los je vrachtwagens/containers met gebruik van een steekwagen en een heftruck. Natuurlijk neem jij de verantwoordelijkheid om tijdens dit alles je werkplek schoon te houden.

Dit krijg je ervoor terug!

Voor wat, hoort wat. Fair enough. Jij ontvangt bij ons een mooi marktconform salaris. Reken verder op goede secundaire arbeidsvoorzieningen en pensioenopbouw. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wat niet op je loonstrook staat, maar wat je er wel bij krijgt zijn gezellige collega’s, iedere vrijdag een borrel en regelmatig leuke activiteiten met het hele team.

Dit ben jij!

Wij werken hard maar tussen de bedrijven door is er volop ruimte voor een praatje en een geintje. Als onze nieuwe Logistiek /Operationele medewerker verwachten wij dat jij met trots onze bedrijfskleuren draagt.

Wat heb je nodig voor deze baan?

  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Affiniteit met elektronica is een voordeel. De kennis die je nodig hebt leer je tijdens het werk.
  • Kun je met een heftruck overweg? Dat komt goed uit. Zo niet, dan leer je het hier.
  • Een positieve houding en veel humor, dan pas je goed in ons team!
  • Een actieve houding!
  • Je bent fysiek sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel!
  • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau.

Hier ga jij aan de slag:

Wij zijn in de wijde omgeving bekend als toppers voor de inzameling van afgedankte elektronische apparaten. De afgelopen maanden groeiden wij hard. Doordat wij in staat zijn de juiste service te bieden, vanwege onze grote toewijding in onze dienstverlening. Werken bij ons betekend werken in een snel groeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten.

Locatie

Boxtel

Job Coach

Eveline van van Haaren
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.