Inloggen

Inloggen

17 Jul. 2024

Magazijnmedewerker

Barendrecht
Zuid-Holland
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Voor het distributiecentrum in Barendrecht zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en gemotiveerde orderpicker. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders en zorg je ervoor dat deze correct en op tijd worden klaargemaakt voor verzending.

Als magazijnmedewerker werk je in een groot distributiecentrum (DC) in Barendrecht, dat zowel gekoelde als ongekoelde producten levert aan diverse klanten in Nederland. Tijdens het orderpicken controleer je of je het juiste artikel en de juiste hoeveelheid pakt, of de houdbaarheidsdatum voldoet aan de gestelde eisen, en stapel je de dozen zorgvuldig om schade te voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat de orders dagelijks de deur uit gaan om op tijd bij onze klanten door het hele land afgeleverd te worden.

Je werkt in drie verschillende temperatuurzones: droog (18 °C), koel (4 °C) en diepvries (-21 °C). Je begint met een handscanner en na de inwerkperiode ga je gebruik maken van een orderpicktruck voor je dagelijkse werkzaamheden.

Werktijden: De werktijden zijn van 14:00 tot 23:00. I.v.m. drukte in de zomerperiode kunnen werktijden tijdelijk afwijken.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Startsalaris van € 13.68 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Volop doorgroeimogelijkheden;
  • Voldoende en diverse werkkleding want je hoort er helemaal bij.

Dit ben jij!

  • Je beschikt over een gezonde dosis motivatie;
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
  • Je bent beschikbaar in de weekenden
  • Woonachtig in de omgeving van Barendrecht.

Hier ga jij aan de slag:

Dit wereldwijde logistieke bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice-industrie, biedt transport, magazijnbeheer en end-to-end supply chain oplossingen. Met een focus op duurzaamheid en innovatie, ondersteunt het grote merken en streeft naar efficiënte, milieuvriendelijke supply chain optimalisat

Locatie

Barendrecht

Job Coach

Desmond Dekker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.