Inloggen

Inloggen

13 Aug. 2024

Schoonmaakmedewerker

Deventer
Gelderland
Overijssel
Hospitality

Wat ga je doen?

Voor DJM Bedrijfsdiensten zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers die verschillende diensten zouden willen vervullen.
Het gaat om zowel schoonmaak werk in kantoorpanden, BSO's, kinderdagverblijven en sportscholen. Voor een enkele dienst zijn wij ook op zoek naar iemand die graag als huismeester/conciërge aan het werk zou willen in flatgebouwen.

Als schoonmaker/interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende panden, variërend van kantoorpanden tot BSO/KDV en sportscholen. Je dagelijkse taken omvatten het stofzuigen, dweilen, afstoffen en het schoonmaken van sanitair en gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast zorg je ervoor dat prullenbakken worden geleegd, ramen worden gewassen en dat alle ruimtes netjes en hygiënisch zijn. Voor een locatie in Deventer zoeken wij een enthousiaste conciërge/huismeester voor 14 uur per week.

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en kwalitatief goed uitvoeren van facilitaire en technische taken ten behoeve van het beheer en onderhoud van een flatgebouw. Op je eerste werkdag word je door je leidinggevende ingewerkt, ontvang je een inwerkprogramma en instructies, en na de inwerkperiode ben je zelf verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van jouw taken.

Het gaat om werkzaamheden in verschillende plaatsen, zo gaat bijvoorbeeld om mogelijkheden in Broekland, Deventer, Diepenveen, Twello, Havelte, Heerde, Heino, Lemelerveld, Meppel, Olst, Raalte Wesepe en Zwolle.
Bij voorkeur zoeken we iemand voor diensten in dezelfde woonplaats om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou.

Heb je na het lezen van deze vacature interesse laat het ons weten, je kan klikken op de "Soliciteer nu" knop of stuur ons een berichtje via Whatsapp naar 055-78204444, je kan ons natuurlijk ook altijd bellen en anders mailen naar apeldoorn@synergiejobs.nl.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Ben jij op zoek naar een vakantiebaan dan kan dit al vanaf je 15e, je uurloon begint vanaf 15 bij €10.94 en loopt op tot €14,15;
  • Vanaf 21 jaar een uurloon van €14,15;
  • Een leuke bij- of vaste baan voor de langere tijd;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een flexibel rooster dat is te combineren met jouw dagelijkse zaken in overleg;
  • Ben jij minimaal 6 maanden in dienst dan ontvang jij ook een eindejaarsuitkering;
  • De mogelijkheid om in de ochtend, middag of avond te werken of diensten te combineren zodat jij meer uren kan werken.

Dit ben jij!

  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
  • Je bent in het bezit van je eigen vervoer en woont bij voorkeur in de omgeving van de klanten waardoor je met de fiets naar je werk kan;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent nauwkeurig en klantvriendelijk;
  • Je hebt een dienstverlenende houding.

Hier ga jij aan de slag:

DJM Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op het leveren van professionele schoonmaakdiensten en facilitaire services in Nederland. Ze bieden diverse diensten aan, zoals reguliere schoonmaak van kantoren, scholen, en zorginstellingen, glasbewassing, vloeronderhoud, en andere specialistische reinigingsdiensten. DJM Bedrijfsdiensten werkt vaak met op maat gemaakte schoonmaakprogramma's die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Zij zijn in verschillende plaatsen actief en zijn op zoek naar een uitbreiding van hun team in o.a.:
Broekland, Deventer, Diepenveen, Twello, Havelte, Heerde, Heino, Lemelerveld, Meppel, Olst, Raalte Wesepe en Zwolle.

Locatie

Deventer

Job Coach

Jasper Janvier
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.