Inloggen

Inloggen

9 Jan. 2024

Belader bedrijfsafval inzameling - Helmond

Helmond
Noord-Brabant
Limburg
Transport
Logistiek en Supply chain
Productie
Rijbewijs A
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Je begint je dag rond half 7 op de locatie, met een kop koffie in de kantine met je collega's. Vandaag gaan jullie samen op pad in de regio Helmond. Voor vertrek bespreken jullie de route en controleren jullie de kraakperswagen op veiligheid en werking.

Tijdens bedrijfsafvalroutes zit je naast de chauffeur en stap je uit voor de inzameling op verschillende locaties op jullie route. Je controleert het afval, biedt soms advies aan klanten over afvalscheiding en helpt met het beladen van containers op de wagen voor de verwerking tot grondstoffen. Met een volle wagen rijden jullie naar de stortplaats. Aan het einde van de dag neem je bijzonderheden op de route door met de teamleider. Je vertrekt naar huis en bent ruim voor het avondeten thuis, klaar voor een nieuwe dag.

Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Studeer je nog en heb je binnenkort vakantie? Dan is dit ook een leuke baan voor de vakantieperiode.

Wat we je bieden

  • Salaris van € 15,27 bruto per uur;
  • Netto onkostenvergoeding;
  • Reiskostenvergoeding van € 4,15 tot € 10,10 per gewerkte dag op basis van woon-werkafstand;
  • Mogelijkheid tot opleiding tot vrachtwagenchauffeur via Synergie;
  • Baanzekerheid en kans op vaste aanstelling;
  • Buiten werken en variatie door verschillende routes;
  • Niet alleen radio, maar ook gesprekken met collega's en klanten.

Heb je ambities om vrachtwagenchauffeur te worden? Er zijn mogelijkheden om dit te realiseren. Bij de opdrachtgever kun je laten zien wat je kunt en hoe gemotiveerd je bent. Misschien bestuur jij volgend jaar zelf de vuilniswagen!

Wat we van je vragen

  • Goede fysieke gesteldheid;
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Ben je klaar voor deze uitdaging? Solliciteer direct via ons online formulier. Na ontvangst nemen we snel contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure te bespreken. Wil je eerst meer informatie? Neem contact met ons op via e-mail: uitzendbureau@synergiejobs.nl, telefonisch via 040-7820119 of stel je vragen via Whatsapp: 0620964731.

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld.

Locatie

Helmond

Job Coach

Demi Verbeeck

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.