Inloggen

Inloggen

29 Aug. 2024

Servicemonteur / medewerker keukenmontage

Breda
Noord-Brabant
Logistiek en Supply chain
Productie
Techniek

Wat ga je doen?

Voor een bedrijf in Breda dat keukens, badmeubelen en garderobekasten verkoopt zijn wij op zoek naar een keukenmonteur. Je krijgt je eigen bus met nieuw professioneel gereedschap waarmee je disign keukens gaat plaatsen.

Hoe zien jouw werkdagen als Keukenmonteur eruit?

Als jij aan de keukenmontage bij een klant thuis begint, dan zijn de kasten, het blad en de apparatuur al bezorgd. De tekeningen kloppen en het voormontagewerk is al gedaan. Je hebt normale werktijden van 8:00 tot 17:00 uur. Overwerk en weekendwerk komt amper voor omdat je gemiddeld één tot twee keukens per week plaatst en daarnaast diverse serviceopdrachten uitvoert. Dat is voor een vakman als jou prima te doen en meer kan ook eigenlijk niet als je kwaliteit wil leveren (en dat willen wij!).

Wat we je bieden

  • Op basis van ervaring salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand;
  • Een direct dienstverband bij de werkgever;
  • Vaktechnische opleiding;
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid.

Jij....

Hebt een rijbewijs, woont in de regio Breda. Je weet wat het is om een keuken goed te plaatsen en hebt de vaardigheden om het ook iemand anders te leren. Verder is het aansluiten van elektra en water voor jou bekend terrein.

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Het bedrijf is van oorsprong een Deense leverancier van keukens, badkamers en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al meer dan 170 winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Spanje en Azië.

Locatie

Breda

Job Coach

Desmond Dekker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.