Inloggen

Inloggen

30 Aug. 2024

Verkeersregelaar

Rotterdam
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Productie
Logistiek en Supply chain
Rijbewijs B

Wat ga je doen?

Ben jij iemand die graag een actieve rol speelt in de verkeersveiligheid en zoek je een baan waarin je dagelijks het verschil maakt? Dan is deze vacature als verkeersregelaar in de regio van Rotterdam wellicht iets voor jou! Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een dynamische functie waarin je bijdraagt aan de veiligheid op de weg en bij evenementen.

Als verkeersregelaar zorg jij ervoor dat het verkeer soepel en veilig verloopt bij verschillende situaties. Je bent onder andere actief bij wegwerkzaamheden of incidenten, waar jouw aanwezigheid cruciaal is om ervoor te zorgen dat het verkeer op een veilige manier omgeleid wordt. Daarnaast ben je ook betrokken bij grootschalige evenementen door heel Nederland, waar je ervoor zorgt dat bezoekers en deelnemers veilig hun bestemming bereiken.

We zijn op zoek naar iemand die flexibel is en minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je werkt niet alleen overdag, maar ook in de avonden en weekenden. Een geldig rijbewijs B en een eigen auto zijn vereist, omdat je naar verschillende locaties zult reizen. Uiteraard ontvang je hiervoor een aantrekkelijke vergoeding.

Heb je nog geen Verkeersregelaarspas (VKR)? Geen probleem! Via ons krijg je de mogelijkheid om deze te behalen. De cursus duurt drie dagen, waarna je direct aan de slag kunt in deze verantwoordelijke functie.

Dit krijg je ervoor terug!

Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Verder wordt het volgende geboden:

  • Startsalaris vanaf € 2426,- bruto per maand voor 21 jaar en ouder o.b.v. ervaring;
  • Reiskostenvergoeding a € 0,23 per km;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Winstdeling;
  • Een uitstekende pensioenregeling.

Dit ben jij!

  • Je hebt een geldig rijbewijs B.
  • Je beschikt over een eigen auto om naar de projecten te rijden, waarvoor je een aantrekkelijke vergoeding ontvangt.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, zowel overdag, 's avonds als in het weekend.

Hier ga jij aan de slag:

Deze organisatie is gespecialiseerd in verkeersmanagement en biedt hoogwaardige verkeersregulering bij evenementen, wegwerkzaamheden en incidenten door heel Nederland. Met een team van ervaren verkeersregelaars wordt gezorgd voor veilige en efficiënte doorstroming van verkeer. De organisatie staat bekend om haar professionele aanpak, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, en investeert continu in de ontwikkeling van medewerkers om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Locatie

Rotterdam

Job Coach

Desmond Dekker
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.