Inloggen

Inloggen

3 Sep. 2024

Elektromonteur dagdiensten

Wolvega
Flevoland
Overijssel
Productie
Techniek

Wat ga je doen?

Als elektromonteur bij Rotocoat speel je een cruciale rol in het waarborgen van de continuïteit en de veiligheid van onze productieprocessen. Samen met je collega's van de technische dienst zorg je ervoor dat alle technische aspecten binnen onze fabrieken soepel en zonder onderbrekingen draaien. Je bent een onmisbare schakel in het team, en je werkzaamheden zijn divers en uitdagend.

Je begint je dag met een grondige inspectie van de technische (productie)installaties. Door jouw scherpzinnigheid en technische kennis weet je snel eventuele afwijkingen of slijtage te detecteren. Deze vroege signalering voorkomt vaak grotere problemen en helpt stilstand van de productie te vermijden. Of het nu gaat om een complexe productie-installatie, een heftruck die regelmatig ingezet wordt, of de elektrische systemen van onze gebouwen, jij weet precies waar je op moet letten en hoe je elk apparaat in topconditie houdt.

Preventief onderhoud vormt een groot deel van je werk. Je zorgt ervoor dat de installaties volgens een strikt schema worden onderhouden, zodat ze optimaal blijven functioneren. Dit vergt niet alleen een grondige kennis van elektrotechnische en mechanische systemen, maar ook een sterk analytisch vermogen om problemen vóór te zijn. Jij weet precies welke onderdelen op tijd vervangen moeten worden en welke installaties extra aandacht nodig hebben.

Wanneer er toch een storing optreedt, sta jij paraat. Met je ervaring en probleemoplossend vermogen weet je storingen snel en efficiënt te verhelpen, zodat de productie zo min mogelijk hinder ondervindt. Of het nu gaat om een kleine storing in een schakelkast of een grotere uitdaging in het mechanisch systeem van een installatie, jij blijft kalm en weet altijd de juiste oplossing te vinden. In de storingsdienst draai je mee om te garanderen dat er op elk moment van de dag of nacht een vakman beschikbaar is om in te grijpen bij problemen.

Je hebt een scherp oog voor orde, netheid en veiligheid. Je zorgt ervoor dat de technische ruimten en bijbehorende magazijnen altijd opgeruimd en goed georganiseerd zijn, en dat veiligheidsvoorschriften strikt worden nageleefd. Veiligheid staat voorop, zowel voor jouzelf als voor je collega's en de productieprocessen. Dit maakt dat iedereen binnen de fabriek met een gerust hart zijn of haar werk kan doen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het volgen van de onderhoudsplanning en het nauwkeurig noteren van alle uitgevoerde werkzaamheden. Deze documentatie is van groot belang voor de continuïteit van ons onderhoudsprogramma en helpt ons om toekomstige onderhoudsbehoeften beter te voorspellen en te plannen. Ook onderhoud je regelmatig contact met externe bedrijven, bijvoorbeeld voor het bestellen van onderdelen of het inschakelen van gespecialiseerde diensten. Je communiceert duidelijk en professioneel, zodat alle betrokken partijen precies weten wat er van hen verwacht wordt.

Kortom, als elektromonteur ben je niet alleen een technicus, maar ook een betrouwbare partner in het productieproces, een probleemoplosser en een bewaker van de veiligheid binnen onze organisatie. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, en je draagt elke dag bij aan het succes van onze onderneming.

Heb jij nog vragen of interesse dan kun je contact met ons opnemen, dit kan telefonisch via 055-7820444 of via de Whatsapp op dit zelfde nummer.
Wil je graag een mailtje sturen dan mag dat ook naar apeldoorn@synergiejobs.nl.

Dit krijg je ervoor terug!

Bij Rotocoat heerst een informele werksfeer waar communicatie direct en efficiënt verloopt. We houden van aanpakken en doen dat samen. Maar er is meer dat we je te bieden hebben:

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.
  • Een zelfstandige positie binnen een bedrijf met een open en informele werkomgeving.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en het volgen van trainingen.
  • Werken in een team met fijne en enthousiaste collega's.
  • Een salaris tussen € 2.800 en € 4.100, afhankelijk van ervaring.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
  • Regelingen voor studiekosten, fietsgebruik en winstdeling.
  • Bij goed functioneren, een vast contract.

Dit ben jij!

Jij bent iemand die graag praktisch aan de slag gaat en een goed ontwikkeld technisch inzicht heeft. Bij storingen ben jij degene die direct in actie komt om het probleem op te lossen. Daarnaast heb je:

  • een MBO 4-diploma in Elektrotechniek (of vergelijkbaar niveau);
  • kennis van elektrische systemen, machines en bijbehorende gereedschappen;
  • het vermogen om elektrische schema's en technische tekeningen te begrijpen;
  • ICT-vaardigheden, wat belangrijk is gezien de toenemende automatisering;
  • zelfstandigheid en een sterk probleemoplossend vermogen;
  • goede communicatieve vaardigheden en een echte teamspirit;
  • bereidheid om storingsdiensten te draaien;
  • een rijbewijs B;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • ervaring in een vergelijkbare functie is een voordeel, evenals ervaring met onderhoud en uitbreiding van automatische besturingssystemen.

Hier ga jij aan de slag:

Rotocoat in Wolvega is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het thermisch verzinken en poedercoaten van stalen producten. Ze bieden diensten aan voor het beschermen van staal tegen corrosie, waarbij thermisch verzinken wordt gebruikt om een zinklaag aan te brengen die het staal beschermt tegen roest. De locatie in Wolvega is een van de vestigingen van Rotocoat, dat onderdeel is van de Andus Group, een industriële holding die diverse bedrijven in de staal- en technieksector omvat. Rotocoat werkt met verschillende sectoren, zoals infrastructuur, bouw, en machinebouw, en staat bekend om hun expertise in oppervlaktebehandeling van staal.


Wolvega is goed te bereiken vanuit Steenwijk, Lemmer, Heerenveen, Dwingeloo en Meppel.

Locatie

Wolvega

Job Coach

Jasper Janvier
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.