Inloggen

Inloggen

30 Sep. 2024

Monteur Electric Heating

Medemblik
Noord-Holland
Productie
Techniek

Wat ga je doen?

Als Monteur Electric Heating kom jij te werken in Medemblik voor dé elektrische verwarmingsspecialist -en leverancier met klanten over de gehele wereld. Vanuit Nederland maak jij producten voor diverse industrieën, zoals de chemische industrie, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.

Jouw dagelijkse taken zijn:
  • Assembleren van eindproducten volgens instructietekening en schema.
  • Bedienen van machines en gereedschappen.
  • Leggen van draden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens ATEX richtlijnen. Je hebt onderling veel overleg met de Senior Monteur en Hoofd Productie om samen tot een goed eindproduct te komen. Geen ervaring? Dat is geen probleem! Je wordt goed begeleid door jouw collega's en alles wordt stap voor stap aan je uitgelegd.

Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens bedrijfseigenregeling. (hierbij wordt de cao elektrotechnische groothandel als richtlijn gevolgd);
  • €3200 bruto per maand obv 40 uur per week.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23ct per kilometer.
  • Tijdelijk contract met kans op vaste aanstelling;
  • Werken bij de koploper op het gebied van elektrische verwarming waarbij je prachtige producten maakt voor veel boeiende industrieën;
  • Interne trainingen en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
  • Werken van maandag t/m vrijdag in dagdienst. Dus avonden en weekenden altijd vrij!

Ervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Jou wordt alles stap voor stap uitgelegd en je kunt altijd terecht bij collega's voor vragen en hulp.

Dit ben jij!

  • Jij hebt bij voorkeur een MBO Niveau 2 opleiding in elektrotechniek afgerond.
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Het lezen en begrijpen van instructietekeningen en schema's is voor jou geen probleem.

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie kom jij te werken bij een wereldwijd opererende fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen en bedieningspanelen voor elektrische verwarmingstoestellen. Zij maken deel uit van een groter moederbedrijf en hebben daardoor, samen met 75 andere bedrijven, een zeer sterke positie in de groeiende markt voor elektrische verwarming.

Onze opdrachtgever produceert gestandaardiseerde oplossingen, maar ook op maat gemaakte verwarmingsoplossingen volledig afgestemd op de behoefte van de klant. Hun klanten zijn te vinden in alle sectoren van de industrie, maar de belangrijkste zijn de voedingsmiddelensector, maritieme sector en chemische en petrochemische sector.

Het team vanuit Medemblik is zeer gevarieerd. Hier werken jong en oud, ervaren werknemers en starters met veel plezier samen. Samen zorgen zij elke dag dat de orders tijdig afgerond worden. Binnen dit bedrijf geldt een platte organisatiestructuur, je kunt dus ook zo bij de directeur binnenwandelen. Als werknemer sta jij voorop. Je kunt rekenen op heerlijke koffie (of andere warme dranken) en elke dag vers fruit. Even tussendoor een korte pauze is dan ook nooit een probleem.

Locatie

Medemblik

Job Coach

Rasha Langhenkel
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.