Inloggen

Inloggen

12 Jan. 2024

Medewerker Palletafbraak

Hasselt
Overijssel
Drenthe
Friesland
Flevoland
Gelderland
Groningen
Productie

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle afval, dat uit de gebruikte pallets die uit de fabriek komen, worden gesorteerd. De pallets worden via een baan gedemonteerd en voordat dit gebeurt worden de pallets met schoon en droog afval leeg gemaakt. En dat schone en droge afval gaat vervolgens via een lopende band naar de sorteer baan. Je staat samen met jouw collega's aan de sorteer baan waarop bijvoorbeeld plastic, karton, piepschuim, bevestigingsbanden, etc voorbij komen. Als jij bij de afdeling karton staat, dan pak je de kartonnen delen van de lopende band af en zet deze netjes achter jou neer, bij elkaar, zodat het goed en netjes vervoerd kan worden naar de verwerkingsafdeling. De ene dag sorteer jij karton, de andere dag sorteer jij plastic, enz, dus geen dag werken is hetzelfde voor jou.

Je komt te werken op een overzichtelijk terrein waar je veel moet overleggen en communiceren met je collega’s De werkzaamheden kunnen zowel; uitgevoerd worden in Zwolle als in Hasselt, daarom is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt.

En je kan doorstromen om opgeleid te worden tot operator, als jij dat graag wil. De bedoeling is dat je in de toekomst allround medewerker gaat worden zodat je op deze locatie en evt op meerdere locaties alle taken kan gaan doen. Hoe leuk is dat!!

Je komt te werken in een twee ploegen dienst, de ochtenddienst van 06.30 - 14.30 uur en de middagdienst van 14.30 - 22.30 uur.

Wat we je bieden

We bieden je een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ontvang je een goed marktconform uurloon, afhankelijk van jouw ervaring tussen € 10.21 en €13.61, en daarnaast ontvang je een toeslag van 108.75% over elk gewerkte uur. Ook kent de opdrachtgever een reiskostenvergoeding vanaf 10km. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vaste baan bij de opdrachtgever zelf.

Wat we van je vragen

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je kan goed communiceren in de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid om fulltime in de twee ploegen te werken;
  • Je bent bereid om ingezet te worden op verschillende locaties in een straal van 35 kilometer;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Hier ga jij aan de slag:

Via Synergie kom jij te werken bij een groot internationaal afval –en recyclingbedrijf. Al 160 jaar denken zij na over het leefbaar houden van groeiende steden: eerst door het verbeteren van de kwaliteit van ons drinkwater en tegenwoordig door het inzamelen van afval. In Nederland zamelen zij, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. In nauwe samenwerking met klanten en partners maken ze van dit afval grondstoffen voor nieuwe producten. Zo wordt afval nog veel waardevoller voor de wereld

Locatie

Hasselt

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.