Inloggen

Inloggen

27 Jun. 2022

Orderpicker Automaterialen

Winneweer
Groningen
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Als Orderpicker van automaterialen zorg je er samen met je collega's voor dat alle bestelde auto-onderdelen en autoaccessoires juist worden verzameld zodat de artikelen op tijd naar de verschillende klanten kunnen worden verstuurd. Het orderpicken gebeurt vanuit het distributiecentrum in Winneweer. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf, want op tijd leveren betekend tevreden klanten!

Je verzamelt orders via bestellijsten en digitale Pads. Jij zoekt het artikel op in welk gangpad en welke stelling het desbetreffende product ligt, jij bevestigd vervolgens de opdracht en zorgt er voor dat het ingeplakt wordt.

Werktijden
De werktijden worden in overleg met de teamleider bepaalt. De werktijden liggen tussen 06.00 uur s'ochtends en 22.00 uur s'avonds. Na 20:00 ontvang je een toeslag van 20%. Ook andere tijden zijn bespreekbaar, maar dit gebeurt in overleg met jou! Komt bijvoorbeeld beginnen om 07.00 uur jou beter uit, dan is dat ook bespreekbaar.

Wil je de locatie eerst zien? Dan kan, meld je bij ons aan en ga dan met ons mee op rondleiding!!

Wat we je bieden

  • Een startsalaris van minimaal € 13,27 bruto per uur voor 21 jaar e.o.
  • Leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden;
  • Flexibel rooster waar je zelf bepaald wanneer je werkt;
  • Werken bij een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires;
  • Wij bieden een reiskostenvergoeding aan van € 0.21 per kilometer met een max van 20 kilometer (het bedrijf is ook zeer goed bereikbaar met het OV)

Wat we van je vragen

  • Je beschikt over een gezonde dosis motivatie;
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
  • Je kan orders goed lezen en vertalen naar de bestelling

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

Je komt te werken bij een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. De opdrachtgever is eigenaar van diverse merken, formules en ketens in dit vakgebied.

Locatie

Winneweer

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.