Inloggen

Inloggen

24 Jul. 2024

Magazijnmedewerker in Deventer

DC Deventer
Gelderland
Overijssel
Logistiek en Supply chain

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker bij het distributiecentrum van Aldi in Deventer ben je een belangrijke schakel in ons team. Je zorgt voor het ontvangen van goederen, controleert de kwaliteit en hoeveelheid, en slaat de producten netjes op in het magazijn. Daarnaast verzamel je producten volgens bestellijsten en maak je orders klaar voor verzending naar onze winkels. Het bijhouden van de voorraad en regelmatig tellen van de producten hoort er ook bij.

Je werktijden kunnen variëren. Je kunt dagdiensten hebben die meestal rond 07:00 of 08:00 uur beginnen en rond 15:00 of 16:00 uur eindigen. Ook zijn er avonddiensten, bijvoorbeeld van 15:00 tot 23:00 uur of van 16:00 tot middernacht, en nachtdiensten die vaak van 23:00 tot 07:00 uur duren. Soms werk je ook in het weekend, omdat ons distributiecentrum zeven dagen per week open is. We werken ook met ploegendiensten, waarbij je volgens een schema werkt om ervoor te zorgen dat we altijd bemand zijn.

Het werk als magazijnmedewerker kan fysiek zwaar zijn. Je tilt en verplaatst vaak zware spullen. Samenwerken met je collega's is belangrijk om het werk goed en snel te doen. Veiligheid is heel belangrijk bij Aldi, daarom volg je altijd de veiligheidsvoorschriften en gebruik je persoonlijke beschermingsmiddelen om ongelukken te voorkomen. Bij Aldi werk je in een drukke en goed georganiseerde omgeving, waar jouw werk helpt om de schappen in onze winkels gevuld te houden en onze klanten tevreden te maken.

Dit krijg je ervoor terug!

  • Ben jij ouder dan 21 jaar, dan verdien jij straks +/- €654,03 bruto per week op fulltime basis.
    Let op! Dit is wel een indicatie en het kan uit eindelijk iets afwijken, bovenstaand weekloon is inclusief alle toeslagen etc.
  • Een fulltime baan in 2 ploegen voor de langere tijd, wil jij extra bijverdienen door te werken in het weekend dan is dat mogelijk;
  • Een bonusregeling;
  • Zekerheid van een baan voor de langere tijd;
  • Een reiskostenvergoeding op basis van de afstand die jij dagelijks moet rijden;
  • Een leuke en afwisselende baan.

Dit ben jij!

  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent bereid om in ploegen te werken;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail om fouten te voorkomen;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Af en toe orders verzamelen in een gekoelde omgeving is voor jou geen probleem;
  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Hier ga jij aan de slag:

Werken bij de ALDI betekent dat jij elke dag weer uitgedaagd word om samen met je team het maximale uit jezelf en je collega's te halen.
Je krijgt vanaf het begin veel verantwoordelijkheid en er is binnen de ALDI veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld het halen van je certificaten van de hef-/reachtruck.
Bij de ALDI passen dan ook mensen die van uitdaging houden en van aanpakken weten!

Locatie

DC Deventer

Job Coach

Jasper Janvier
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.