Inloggen

Inloggen

28 Aug. 2023

Chauffeur winkeldistributie (CE)

Nijkerk
Gelderland
Transport
Rijbewijs CE

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselde functie als vrachtwagenchauffeur? Kom werken bij onze klant vanuit de locatie Nijkerk waardoor jij ervoor zorgt dat vele huishoudens hun boodschappen kunnen doen!

Als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie ben jij verantwoordelijk voor de levering van (gekoelde) boodschappen vanaf het distributiecentrum in Nijkerk naar de supermarkten. Jij vervoert alles wat er maar te vinden in de supermarkt, van verse groenten en fruit, diverse kruiden tot dat frisse drankje. Uiteraard zorg je ervoor dat de producten heelhuids aankomen op de plaats van bestemming. Bij het filiaal van de supermarkt los je de rolcontainers en neem je de lege emballage en retouren weer mee.

Voor je eerste rit van de dag wordt jouw vrachtwagen geladen. Soms kan het voorkomen dat je hier nog even mee kan helpen en laad je de vrachtwagen samen met het personeel van het warehouse. Na jouw controle van de juiste documenten kun je starten met jouw rit naar de eerste klant. Per rit bevoorraad je tussen de één tot drie winkels per keer. Je rijdt ongeveer 2 tot 3 van deze ritten per dag.

Wat we je bieden

  • Een salaris volgens de TLN CAO in schaal D (€15,08 - €18,35) ;
  • Pensioenregeling
  • Overuren toeslag
  • Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Daarnaast kun je ook nog sparen voor werkkleding, punten voor je code 95 en kun je korting aanvragen voor je zorg- en schadeverzekering.

Wat we van je vragen

  • Je ben het bezit van het CE rijbewijs met geldige code 95;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent de hele zomer beschikbaar;
  • Je bent ook beschikbaar in het weekend;
  • Je woont op maximaal 30 kilometer afstand.

Wat we je kunnen vertellen over de werkgever

De opdrachtgever is een écht familiebedrijf. Dat zit hem voornamelijk in de sfeer, de mensgerichte cultuur en de platte organisatiestructuur. Iedere medewerker draagt vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het eindresultaat voor de klant. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken.

Met 485 moderne trekkende eenheden, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden gaan dagelijks velen chauffeurs de weg op. Ga jij aan de slag als chauffeur dan word je natuurlijk ingewerkt door een ervaren collega. Zodra jij er klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag.

Wil jij werken bij een opdrachtgever, die net als Synergie Uitzendbureau, oog heeft voor jou als mens? Reageer dan nu en bespreek jouw mogelijkheden met de Synergie jobcoach!

Locatie

Nijkerk

Job Coach

Martijn Freriks
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.