Inloggen

Inloggen

5 Jun. 2023

Verkoopmedewerker Binnendienst

Noord-Brabant
Administratief en Secretarieel
Customer Service
Commercieel

Dit ga jij doen!

Je komt terecht in een veelzijdige en commerciële functie, waar jij volop de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en je steentje bij te dragen. In deze functie ben vaak de eerste kennismaking voor (potentiële) klanten en daarmee ben je het onmisbare startpunt van een succesvol commercieel traject.

Je ontvangt en adviseert de klanten in de nieuwe showroom. Je ondersteunt de sales medewerkers in andere landen. Offertes stel je op en zerk je verder uit, daarna begeleidt en monitor je het gehele orderproces. Verder houd je klantenportalen up-to-date. Kortom, een afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf!

Dit krijg je ervoor terug!

  • 36 tot 40 uur
  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Een baan voor langere tijd
  • Een leuke uitdagende en afwisselende functie binnen een ambitieus, snel groeiend Brabants familiebedrijf.

Dit ben jij!

Je bent een commercieel talent met een hands-on mentaliteit. ​​​​​​Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een stressbestendige persoonlijkheid. Je kan werken met oog voor detail en structuur. Administratie is je niet onbekend, je hebt namelijk een goede kennis van MS Office, met name Excel. Je leert snel, dus het onder de knie krijgen van het ERP systeem is voor jou geen probleem. Resultaten behalen en problemen oplossen motiveren je, dit kan je zowel zelfstandig als in team! Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse en Nederlandse taal., kennis van een andere vreemde taal is zeker een pre

Hier ga jij aan de slag:

Dit innovatieve en groeiende bedrijf specialiseert zich in trendy collecties kunstbloemen en planten. Door jarenlange ervaring zijn ze uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Europese markt. Ze leveren aan diverse tuincentra, woonwinkels, detailhandels, webwinkels, etc. Het hoofdkantoor bevindt zich in een nieuw energieneutraal pand in Eindhoven.

Job Coach

Elodie Verbaal
Synergie (NL) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.